Χανιά | Προφυλακίστηκε ο 66χρονος για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στον Αποκόρωνα

χανιά-προφυλακίστηκε-ο-66χρονος-για-τη-1392976

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 66χρονος άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε πριν από 10 χρόνια, τον 76χρονο κτηνοτρόφο, Στέλιο Τσαπάκη στη περιοχή του Καβρού, του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.

Τότε, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης προανάκρισης που διενεργήθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας, που είχε διαπραχθεί στις 31.01.2012, σε βάρος 76χρονου στον Καβρό Γεωργιούπολης Αποκορώνου Χανίων, είναι ένας 56χρονος ημεδαπός.

Το ένταλμα σύλληψης του κατηγορούμενου, είχε δοθεί δύο χρόνια μετά την δολοφονία του κτηνοτρόφου και συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουρίου του 2013.

Ο δράστης ο οποίος έχει καταγωγή από την Κρήτη, μετά την ταυτοποίησή του παρέμεινε καταζητούμενος ενώ πληροφορίες που έφταναν στις Αρχές, ανέφεραν ότι είχε διαφύγει σε βαλκανική χώρα προκειμένου να διαφύγει την σύλληψη.

Έντεκα χρόνια, μετά άντρες της ΕΛΑΣ, αξιοποίησαν πληροφορία που έφτασε στα χέρια τους ότι ο δράστης βρισκόταν στην Ελλάδα και κρυβόταν στα άνω Λιόσια και εχτές τον συνέλαβαν (δείτε εδώ).

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο και ληστεία

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 18-4-2022 στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Φυλής, 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο και της ληστείας, πράξεις που τελέστηκαν την 31-1-2011 στα Χανιά Κρήτης.

Οι συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook