Χανιά | Προφυλακίστηκε ο 27χρονος για τον βιασμό της 19χρονης στα Φαλάσσαρνα

χανιά-προφυλακίστηκε-ο-27χρονος-για-το-1497878

Υπό προσωρινή κράτηση (προφυλάκιση, όπως λεγόταν μέχρι πρόσφατα) επειτα από μακροσκελή απολογία τριών περίπου ωρών τέθηκε ο 27χρονος Χανώτης, κατηγορούμενος για βιασμό της 19χρονης στα Φαλάσσαρνα.

Ο 27χρονος επιχειρηματίας επέμεινε να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν,  ενώ απομακρύνθηκε από το κτίριο των δικαστηρίων από την πίσω πόρτα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι ο κατηγορούμενος δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή με τα όποια επιχειρήματα παρέθεσε και με συμφωνη γνώμη αμφότερων, όπως απαιτείται άλλωστε, κρίθηκε ότι έπρεπε να μείνει κρατούμενος.

Την Πέμπτη, για την υπόθεση είχε καταθέσει η 19χρονη Χανιώτισσα, ενώ την ίδια μέρα κατέθεσαν και δύο υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι φέρονται να την είχαν εντοπίσει εκείνο το βράδυ.

Έχουν ληφθεί δείγματα DNA και από αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιος εμπλέκεται στην σεξουαλική επαφή καθαυτή. Τα δείγματα θα εξεταστούν σε εργαστήριο στην Αθήνα, θα απαιτηθεί όμως κάποιος χρόνος για να βγουν.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, επικαλούμενοι επιθυμία της οικογένειας.

Η υπόθεση πλέον παίρνει την προδικαστική οδό και θα οδηγηθεί σε δίκη, η ημερομηνία της οποίας θα οριστεί αργότερα.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Προφυλακίστηκε ο 27χρονος για τον βιασμό της 19χρονης στα Φαλάσσαρνα

  1. Καλά αυτός κατηγορείται για βιασμό ενήλικης και πριν καν να δικαστεί τον κλείνουν μέσα, ενώ το σκουπίδι Λιγνάδης δικάστηκε,βρέθηκε ένοχος για δυο βιασμούς ΑΝΗΛΙΚΩΝ αλλά επειδή πηδάει και μερικές / μερικούς ηλικιωμενους (ες) πολιτικούς και δικαστές ( στίνες ) αφαιθηκε ελεύθερος ! Μήπως προσφέρει υπηρεσίες στην οικογένεια Μητσοτακη όπως για παράδειγμα …..κηπουρός, υδραυλικός, φούρναρης, κρεοπώλης, μεταφραστής πολωνικών κειμένων κλπ ? Αλοιως πως να εξηγηθεί ? Εκτός και αν η χώρα μας είναι πια η μπανανία που όλοι υποπτευόμαστε και η δικαιοσύνη είναι μια διεφθαρμένη μαφία ενάντια στο λαό !

    1. Δεν είμαστε μπανανία αλλα μια σοβαρή χώρα, γι’αυτό και ο κατηγορούμενος θα αφεθεί ελεύθερος αμέσως μετά τη δίκη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook