Χανιά | Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο κολυμβητήριο | Photos

χανιά-πραγματοποιήθηκε-ο-αγιασμός-τω-795246

Μέσα σε ένα απόλυτα… χειμωνιάτικο σκηνικό, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, πιστός στην παράδοση, πραγματοποίησε για μια ακόμη χρονιά τον Αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο Χανίων, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δεκάδες αθλητές βούτηξαν στην πισίνα των 50μ. για να πιάσουν το Σταυρό, αψηφώντας το πολύ κρύο. Αυτοί που το κατάφεραν ήταν κατά σειρά οι Κωνσταντίνος Νικολακάκης, Ευτυχία Τζινευράκη και Παναγιώτα Βλαχαντώνη.

Τον Αγιασμό πραγματοποίησαν οι εφημέριοι της Ενορίας Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Νέας Χώρας, πατήρ Αντώνιος και πατήρ Γεώργιος.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου όπου η τυχερή που βρήκε το φλουρί ήταν η αθλήτρια από το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ραφαέλα Καντιάνη.

Στον χαιρετισμό της, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Μυλωνάκη, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες σε όλους τους αθλητές, ενώ ξεχωριστή αναφορά έκανε στις προσπάθειες του Ε.Α.Κ. Χανίων και ειδικότερα του προέδρου, Σάκη Κουβάτσου, για το γεγονός ότι μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου θερμαίνονται χωρίς προβλήματα.

Στον Αγιασμό παρέστησαν ακόμα ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, αλλά και ο επίτιμος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Τάκης Χουλιόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook