Χανιά | Που θα στεγαστούν τα προκάτ για τα λύκεια της Κισσάμου

χανιά-που-θα-στεγαστούν-τα-προκάτ-για-937952

Τους χώρους που θα στεγάσουν τις προσωρινές κατασκευές (προκάτ) σε Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Κισσάμου, που κρίθηκαν ακατάλληλα μετά τους πρόσφατους σεισμούς, καλείται να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, κατά τη νέα συνεδρίαση του, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 10.00 π.μ στην αίθουσα της Κοινότητας Δραπανιά.

Σύμφωνα με το sadentrepese.blogspot.com, χώρος που προωθείται για να τοποθετηθούν οι προκατασκευασμένες αίθουσες του ΕΠΑΛ είναι ο κάτωθι εικονιζόμενος στην περιοχή Μαύρος Μώλος, ενώ σαν προσωρινή λύση έχει αποφασιστεί οι μαθητές να κάνουν μάθημα τις απογευματινές ώρες στα κτίρια του 1ου και 2ου Γυμνασίου Κισσάμου.

Αναλυτικά η επίσημη πρόσκληση:

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα της Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απόφαση για κατεπείγουσα διαδικασία σύμφωνα με το άρ.32 παρ.2γ του Ν.4412/2016, για την προμήθεια προκάτ αιθουσών για την μεταστέγαση μαθητών και καθηγητών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Κισσάμου. Καθορισμός χώρων τοποθέτησης αιθουσών.

2. Απόφαση για όρους δόμησης οικοπέδου στο οποίο θα ανεγερθούν τα νέα σχολεία.- Χαρακτηρισμός του οικοπέδου ως σχολικός χώρος.

3. Απόφαση για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Κισσάμου στον υφιστάμενο χώρο.

4. Απόφαση για μοριοδότηση των μαθητών της Γ Τάξης ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Κισσάμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook