Χανιά | Που να σφίξουν και οι ζέστες και να μας… παίρνουν τα πάρκιγνκ οι τουρίστες

χανιά-που-να-σφίξουν-και-οι-ζέστες-και-1222036

Όλο και πιο συχνά στην άσφαλτο βλέπουμε τους Χανιώτες πεζούς τελευταία, με την καραντίνα να έχει ουσιαστικά λήξει εδώ και καιρό και όλο και περισσότερα οχήματα να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης.

Αν δε, πρόκειται για κάποιο ΑμΕΑ ή γονέα που κυκλοφορεί με το μικρό του παιδί στο καροτσάκι, δεν τολμούν καν να ανέβουν στο πεζοδρόμιο, αφού όλο και σε κάποια γωνία θα βρεθεί κάποιο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, είτε πάνω στο πεζοδρόμιο, είτε στην ράμπα, κάτι που μόνο ταλαιπωρία δημιουργεί.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες του zarpanews.gr για τα θρασύτατα παρκαρίσματα των συμπολιτών μας, που μόνο για τον εαυτό τους δείχνουν να νοιάζονται, με την αστυνομία, ανάμεσα σε όλες τις υποχρεώσεις της, να αδυνατεί να ελέγξει το φαινόμενο.

Θέμα χρόνου είναι, βεβαίως, η κατάσταση να εκτραχυνθεί πολύ περισσότερο με τον ερχομό του καλοκαιριού και των χιλιάδων ενοικιαστικών οχημάτων που θα κατακλύσουν την πόλη και θα μειώσουν ακόμα περισσότερο τις ήδη λίγες διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ.

zapranews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Που να σφίξουν και οι ζέστες και να μας… παίρνουν τα πάρκιγνκ οι τουρίστες

  1. Οχι παιδια, Παρκινγκ στα Χανια ΕΙΧΑΜΕ . Και δεν το ξεκινησε ο Σημανδηρακης , αυτος το απιτελειωσε . Θες π.χ να παρεις 1 κιλο φυλο απ την Περιδου, που κανει 5 ευρω. ΠΟΥ; θα παρκαρεις πειτε μου. Ή θα πρεπει να περπατας κανα τεταρτο , για να κανεις 1 δουλεια που διαρκει 50 δεπτερολεπτα ή θα παρκαρεις στο παρκινγ του δημου διπλα , και θα πληρωσεις 5 ευρω το φυλο και 3 ευρω το παρκινγκ ,,, για μια δουλεια 50
    δεπτερολεπτων .

  2. Στην Παλιά Πόλη,τους ιδιωτ.χώρους στάθμευσης τους φυλάμε με…σκοπιά!Γιά τις θέσεις των μονίμων κατοίκων,ούτε λόγος να γίνεται.Αυτές είναι στο έλεος του Θεού.Πιασμένες από κατ/χες,εργαζόμενους (επί 10ώρου βάσεως) και ενοικιαστικά!Κι έχουμε έναν δήμαρχο ο οποίος ασχολείτε ΜΟΝΟ γιά το πού θα παρκάρουν τα τουριστ.λεωφορεία!Άλλο καημό δεν έχει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook