Σήμερα ξεκινούν οι εργασίες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στην Πλατεία 1866 – Πως θα είναι οταν ολοκληρωθεί

σήμερα-ξεκινούν-οι-εργασίες-για-το-ανο-1587858

Προχωράει το έργο για τη δημιουργία του νέου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) από τον Δήμο Χανίων στην Πλατεία 1866, που περιλαμβάνει την ανάπλαση μιας μεγάλης περιοχής στον πυρήνα του εμπορικού κέντρου των Χανίων.

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, κι ενώ ήδη πραγματοποιούνται έργα από τον ΔΕΔΔΗΕ εντός της Πλατείας, το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες υπογειοποίησης όλων των δικτύων και η ριζική αναβάθμιση του αποχετευτικού και υδρευτικού δικτύου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στην ευρύτερη περιοχή παρέμβασης.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από την οδό Καραΐσκάκη και θα επεκταθούν σε πρώτη φάση στις οδούς Μυλωνογιάννη, Κόρακα και Κριάρη, με κατεύθυνση προς την Πλατεία 1866.

Επίσης, στις 3 Απριλίου 2023, θα ξεκινήσουν οι εργασίες υπογειοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ στους παραπάνω δρόμους αλλά και οι εργασίες πεζοδρόμησης. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων και η ανάδοχος εταιρεία θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή όχληση στους πολίτες και στα καταστήματα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται επί του οδοστρώματος και μετά την περάτωση τους ο δρόμος θα δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις για παρεμπόδισης της κυκλοφορίας και κλεισίματος των συγκεκριμένων οδών.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Σήμερα ξεκινούν οι εργασίες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στην Πλατεία 1866 – Πως θα είναι οταν ολοκληρωθεί

 1. Ωραία η μακέτα.Ειμαι πεπεισμένος οτι η μακέτα φτιάχτηκε απο άνθρωπο ο οποίος δεν εχει δει οτι στην υπόλοιπη Κρήτη Ελλάδα και Ευρώπη τα βέλη στην σήμανση στο οδόστρωμα μπαίνουν ΠΡΙΝ τις διασταυρώσεις ως ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για το που κατευθύνετε το ρεύμα στο οποίο κινείται ο οδηγός και ΟΧΙ ΜΕΤΑ !!!
  Δηλαδή σταματήστε να είστε τσαπατσούληδες και μπείτε λιγο στην θέση ενος ευρωπαιου οδηγού και οχι σε κοπάδι με άλογα.
  Όσο για τα έργα ξέρουμε όλοι πως θα καταλήξει καλοκαιριάτικα.

 2. Πιο σιγά για να καταλάβω και εγώ, αυτό το Open mall σημαίνει οτι η πλατεία θα είναι ίδια απλά θα έχουν όλα τα μαγαζιά τα ίδια στέγαστρα; ή θα τα ξηλώσουν όλα;

 3. μεγάλη βιασύνη να δημοπρατηθούν έργα , η πόλη έχει κορεστεί από τις εργασίες που ήδη εκτελούνται για την υπογειοποίηση των καλωδίων, θα έπρεπε να γίνει μια σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων.

 4. Θα βάλουν κυβόλιθους στο δρόμο και θα περνάνε τα 10+ τόνων λεωφορεία σε καθημερινή βάση σε λιγότερο απο 2 μήνες θα έχουν διαλύσει οι πέτρες.
  Πρέπει να έχουμε τους εξυπνοτερους δημάρχους και αντιδημάρχους ever.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook
 • Ροή ειδήσεων