Χανιά | Πότε θα φτιάξουν το δρόμο στο Μακρύ Τοίχο; Η άθλια άσφαλτος έστειλε οδηγό μηχανής στο Νοσοκομείο | Photos

χανιά-πότε-θα-φτιάξουν-το-δρόμο-στο-μα-1275983

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι διερχόμενοι οδηγοί, στην παλιά εθνική, στο ύψος της περιοχής του Μακρύ Τοίχου, λόγω της άθλιας κατάστασης της ασφάλτου.

Ήδη συνέβη ένα ατύχημα κοντά σε πολυκατάστημα χονδρικής που βρίσκεται στην περιοχή με τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αναβάτη μηχανής που κινούνταν στο σημείο το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο zarpanews.gr πήγαινε με 30-40 χλμ/ώρα από την περιοχή Καλαμάκι προς Χανιά. «Ξαφνικά ξάπλωσα και σύρθηκα 20 μέτρα περίπου» είπε, χαρακτηριστικά, αφού έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και κατέληξε στην άσφαλτο.

Στη συνέχεια ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Τι περιμένουν οι αρμόδιοι φορείς για να φτιάξουν επιτέλους τον δρόμο;

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Πότε θα φτιάξουν το δρόμο στο Μακρύ Τοίχο; Η άθλια άσφαλτος έστειλε οδηγό μηχανής στο Νοσοκομείο | Photos

  1. Ο αγαπημένος μας Δήμαρχος που κατά τους θαυμαστές του δεν κάνει μεγάλα έργα που φαίνονται αλλά τουλάχιστον φτιάχνει δρόμους καλό θα ήταν να ασχοληθεί πραγματικά με τους δρόμους και τις λακκούβες τους Η Σελίνου και οι κάθετοι σ αυτήν δρομοι είναι σε άθλια κατασταση Και πριν από κάποιο καιρό παρ ολίγο να καταλήξω και εγώ στο Νοσοκομείο από μια τεράστια λακκούβα στην Μινωος Κατά τα άλλα αποκτήσαμε ωραίους ποδήλατοδρόμους οριοθετημενους με ΠΛΑΣΤΙΚΆ ΠΑΛΟΥΚΑΚΙΑ Η απόλυτη οικολογική συνείδηση Με τις υγείες μας

  2. Μην είστε αρνητικοί! Λακούβες ήταν, είναι, και θα είναι! Ξεπεράστε το!!
    Μην βλέπετε το δένδρο και χάνετε το δάσος.
    Δεν αισθάνεστε μια ψυχολογική ανάταση όταν βλέπετε τα πορτοκαλί κολωνάκια και τον μπορντοροδοκόκκινο ποδηλατόδρομο!
    Έργο πνοής και ανάπτυξης για την πόλη!
    Κοντά στα δέκα ποδήλατα τον χρησιμοποιούν κάθε μέρα! Οι υπόλοιποι οδηγοί μην αχάριστοι. Ο άριστος δήμαρχος μας θα φτιάξει, όταν βρει λέει, χώρους στάθμευσεις.
    Μέχρι τότε βάλτε τα αυτοκίνητα σας εκεί που ξέρετε ή αφήστε τα στο σπίτι. Αρχίστε να χρησιμοποιήτε τα ΜΜΜ όπως στις Ευρωπαικές πόλεις. Ααααα ξέχασα, και εκεί λόγο covid-19 γίνετε μπάχαλο. Περιμένεις, περιμένεις και περιμένεις αλλά του κάκου. Πουθενά το λεωφορείο. Αν δε ρωτήσεις γιατί ρε παιδιά τόση καθυστέρηση, άστο καλύτερα. Όποτε το κόβεις με τα πόδια. Το περπάτημα κάνει καλό.
    Ακόμα και για την υγεία μας παίρνει μέτρα ο τεράστιος – γι αυτό άλλωστε υπόσχεται και άλλους ποδηλατόδρομους στην πόλη. Κανονίστε να μην τον ψηφίσετε να χάσουμε τα έργα υποδομής.

  3. Σαν μοτοσυκλετιστης και εγω θα πω οτι δεν πηγαινε με 30 ή 40χλμ. Ναι ο δρομος ειναι αθλιος σε παρα πολλα σημεια της Πολης μας. Αλλα νταξ, εχω περασει απο το συγκεκριμενο σημειο με 80 χλμ και δεν εχασα τον ελεγχο της μηχανης ενω μπηκα σε λακουβαρες. Ισως ο συναδελφος μοτοσυκλετιστης ειχε αλλου το νου του! Μπορει να ειδε καμια προσφορα στα διπλανα μαγαζια. ΑΑΑΑΑΑ και παντα κραταμε το τιμονι με τα 2 χερια, φοραμε ΠΑΝΤΑ κρανος και φυσικα μακρια παντελονια με κλειστο παπουτσι!

  4. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΑΚΗ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΛΤΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΑΚΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ;

    ΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΥΛΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ;

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΕΙ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook