Χανιά | Πώς θα γίνονται οι πληρωμές της ΔΕΥΑΧ εν μέσω lockdown – Δεν θα γίνονται διακοπές υδροδότησης

χανιά-πώς-θα-γίνονται-οι-πληρωμές-της-927420

Μετά από την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι τα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα συνεχίσουν να παραμένουν κλειστά:

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα 28210-36280, 28210-36286 και 28210-36287 για την εξυπηρέτησή τους, ενώ η δια ζώσης διεκπεραίωση των αιτημάτων τους θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Παράλληλα, η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης (www.deyach.gr) είτε με εγγραφή στην εφαρμογή e-Services ή μέσω της εφαρμογής i-Bill.

Τέλος, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων δε θα γίνονται διακοπές υδροδότησης στην περίοδο του lockdown.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Πώς θα γίνονται οι πληρωμές της ΔΕΥΑΧ εν μέσω lockdown – Δεν θα γίνονται διακοπές υδροδότησης

  1. Ευχαριστούμε πολυ κα χατζηδακη και κυριε στεργιαννη που δε μας κοβετε το νερο και δε θα κορακιασουμε.
    Ειστε πολυ φιλανθρωποι και ευαισθητοι.
    Τα κινητα της δευαχ ομως, 40000 τον χρονο πως θα τα πληρωσετε?τους μισθους σας πως θα τους παρετε?
    Σαν δεν ντρεπομαστε που χρειαζεται και δημοσιευση και ανακοινωση ειδικη οτι δε θα κοβετε στους χανιωτες το νερο εν μεσω lockdown.

  2. Δεν τους νοιάζει γιατί έχουν μηδέν απώλειες, γιατί χρεώνουν και εκβιάσουν των ιδιοκτήτη να πληρώσει εάν δεν πληρώσει ο ενοικιαστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook