Χανιά | Πώς εξελίσσεται η υγεία του ασθενή μηδέν με την «Όμικρον»

χανιά-πώς-εξελίσσεται-η-υγεία-του-ασθε-1330321

Συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις των επαφών του πρώτου ασθενή ο οποίος διαγνώστηκε στην Ελλάδα με τη νέα μετάλλαξη Όμικρον, ενώ την ίδια ώρα ο ασθενής στα Χανιά είναι πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει ασυμπτωματικός.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Ντουκάκη, διευθυντή ΕΟΔΥ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, «ο ασθενής πάει πολύ καλά, και παραμένει ασυμπτωματικός, ενώ κάποιος άλλος από τις επαφές του δεν έχει μολυνθεί. Σήμερα έχουμε κάνει λήψεις δειγμάτων για επανεξέταση. Ο άνθρωπος ήταν εμβολιασμένος για τον κορονοϊό με τις δύο δόσεις και δεν έχει συμπτώματα».

«Μέχρι στιγμής η κατάσταση έχει ελεγχθεί, έγιναν γρήγορα οι ενδεδειγμένες κινήσεις, εξακριβώσαμε τη μετάλλαξη, και λειτούργησαν άμεσα τα πρωτόκολλα» σχολίασε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Χανίων.

Για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στα Χανιά τόνισε ότι: «έχει αυξηθεί το εμβολιαστικό ενδιαφέρον, σε όλα τα κέντρο του νομού. Γίνονται περίπου 280 κάθε μέρα, θα λειτουργήσει το κέντρο όλες τις Κυριακές, πιστεύω στην εμβολιαστική κάλυψη θα είναι πολύ μεγάλη», Μάλιστα υπογράμμισε ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι γίνονται και πολλές τρίτες δόσεις.

 

ethnos.gr

One thought on “Χανιά | Πώς εξελίσσεται η υγεία του ασθενή μηδέν με την «Όμικρον»

  1. Σήμερα από ότι θα διαβάσατε είναι πρωτοσέλιδο ότι σχολίασα προχθές και κόπηκε ότι δηλαδή η μεταλαξη Όμικρον δεν είναι επικίνδυνη και ο υπόλοιπος πλανήτης σχεδόν δεν ασχολείται με αυτό ενώ εμείς το έχουμε κάνει τεράστια απειλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook