Πολύς κόσμος στη συγκέντρωση και την πορεία για τη Rosa Nera στα Χανιά | Photos

πολύς-κόσμος-στη-συγκέντρωση-και-την-π-1101180

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία, που ακολούθησε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  από μέλη και υποστηρικτές της κατάληψης Rosa Nera στο λόφο Καστέλι, η οποία καταλύθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Μαζί τους και αρκετοί Χανιώτες που αντιτίθενται στη μετατροπή του ιστορικού αυτού χώρου, του «φιλέτου των Χανίων», σε ξενοδοχείο, αφού με την επένδυση που έχει υπογραφεί ο δημόσιος χώρος που τόσα χρόνια ήταν επισκέψιμος για όλους τους πολίτες θα παραδοθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Όσον αφορά την αξιοποίηση του χώρου, πολλοί είναι οι φορείς και οι οργανώσεις που έχουν τοποθετηθεί δημόσια, με τις προοπτικές να ποικίλουν, ενώ πιο δημοφιλής πρόταση δείχνει η σύσταση Σχολής Καλών Τεχνών.

Πριν τη βραδινή συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε συνέλευση αλληλεγγύης στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, όπως και πορεία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. zarpanews.gr

6 thoughts on “Πολύς κόσμος στη συγκέντρωση και την πορεία για τη Rosa Nera στα Χανιά | Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΥΣΟ-ΒΟΡΙΔΗ (ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ),
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 16 ΣΤΥΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΠ ΤΟΠ…
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…

    1. Ναι, ήταν δύσκολο βλέπεις να βγουν στους δρόμους ε; Για ψύλλου πήδημα γίνεται διαδήλωση, αφορμή μόνο χρειάζεται, όρεξη υπάρχει άφθονη.
      Πάντως χτες, που όντως είχε αρκετό κόσμο γιατί βλέπεις μας περισσεύει και η κουλτούρα στα Χανιά, τα στειλιάρια δε φάνηκε να λείπουν. Ιδιαίτερα στο δεύτερο κομμάτι της πορείας που ακολουθούσε διακριτά το πρώτο μεγάλο κομμάτι οι 9 στους 10 είχαν κόκκινη/μαύρη σημαία με στειλιάρι τσάπας

  2. Αδελφέ Άρκαλε πάρτους στο σπίτι σου όλους αυτούς. Ο καθένας κάνει την περιουσία του ότι γουστάρει και το κράτος είναι υποχρεωμένο να προστατεύει αυτό το δικαίωμα.

  3. Όσο ποιο εύπορη είναι μια περιοχή, τόσοι περισσότεροι και οι βολεμένοι από το μπαμπάκα τους ψεύτο αναρχικοί….
    Μόνο θεωρία και τίποτα άλλο…. θέλετε ανεξαρτησία… πηγαίνετε σε κανένα απομονωμένο μέρος και αρχίστε την αναρχική ζωή σας και δοκιμάστε το σύστημα… σε πόλεις που ήδη επικρατεί κάποιο είδος δημοκρατίας (έστω και μη λειτουργικό 100%) που οι άνθρωποι εκεί έχουν αποφασίσει να την ακολουθήσουν γιατί ενοχλείτε; Γνωρίζοντας ότι η αναρχία δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί ή να συμβαδίσει; Αν είστε πραγματικά Αναρχικοί σας προκαλώ…

  4. Χανιώτες είσαστε ρεμαλια οσι ψηφιζετε αριστερά…..σωστα το έκαναν ξεβρωμισε το κτιρίο απο τπυς μπαχαλακιδες τα ναρκωτικά την ανωνυμία προχώρα της Ελλάδα μπροστα κύριε Διγαλακη…. Το κτίριο θα γίνει ξενοδοχείο είμαι υπερ των ιδιωτικών επενδύσεων 6

  5. Να μη γινει ξενοδοχειο εννοειται. Στο κατω κατω ειναι δημοσια περιουσια δεν ειναι ιδιοκτησια ιδιωτη. Να ενισχυθει να καλοπιστει και ναι να γινει καποια σχολη ή καποιο κτιριο συνεφροων . Ανηκοι στον ελληνικο λαο οχι στον κ.διγαλακη,ουτε στον καθε πρυτανη,ουτε στον καθε δημαρχο. Αν παει για ιδιωτικοποιηση εκει να πεσουν και μυνησεις. Το να ειναι κεντρο πσρανομιας δεν βοηθα το κτιριο επισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook