Χανιά | Πολυδιάστατο έργο, οργανικά δεμένο με τη Συναγωγή Etz Hayyim – Παρουσιάστηκε το «Relocations: polyphony and identity» | Photos

χανιά-πολυδιάστατο-έργο-οργανικά-δεμ-1518623

Tο «Relocations: polyphony and identity», ένα site-specific, multimedia μουσικό έργο εμπνευσμένο από την ιστορία, την αρχιτεκτονική, τη ζωντανή πνευματική ατμόσφαιρα της Έτζ Χαγίμ και την αλληλεπίδρασή της με την περιοχή των Χανίων, παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής από τους Νίκο Κοκολάκη και Yael Levy.

Επρόκειτο για ένα αμάλγαμα επεξεργασμένων ηχογραφήσεων πεδίου και εικόνων από την περιοχή των Χανίων και την Έτζ Χαγίμ, συνδυασμένα σε οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις μαζί με μουσικά όργανα εποχής και φωνές στους διάφορους χώρους της Έτζ Χαγίμ. Σκοπός ήταν η διερεύνηση, υπό το πρίσμα μια σύγχρονης καλλιτεχνικής οπτικής, του θέματος της ταυτότητας μέσα σε μια ετερογενή κοινότητα.

«Εξερευνούμε ερωτήματα για την ιδιαίτερη ταυτότητα του κάθε ανθρώπου μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκολάκης στο zarpanews.gr.

H Yael Levy κι ο Νίκος Κοκολάκης είναι συνθέτες που δημιουργούν και εκτελούν νέα έργα με στόχο έναν οργανικό συνδυασμό φωνητικής και οργανικής μουσικής, ηχογράφησης πεδίου, εικαστικών, και παραστατικών τεχνών.

Θα πραγματοποιηθούν τρείς παραστάσεις στις:

4 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20:30 και στις 22:00

5 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20:30

Συναγωγή Έτζ Χαγίμ, Χανιά, Κρήτη

Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσης.

Δείτε φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook