Χανιά | Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Πλατανιά

χανιά-πολιτιστικές-εκδηλώσεις-στο-δή-903933

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο των δράσεων που

διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, καθώς και στο

9ο Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός -Τουρισμός” .

Τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια των παραπάνω δράσεων έγιναν προβολές ταινιών σε πλατείες χωριών του Δήμου, μουσικές βραδιές, δόθηκαν θεατρικές παραστάσεις, καθώς και θέατρο σκιών ( Παράσταση Καραγκίοζη).

Επίσης στα πλαίσια του 9ου Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός -Τουρισμός”, συνδιοργανώθηκε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για άλλη μια χρονιά “Η Γιορτή Πορτοκαλιού” στην Τ.Κ. Σκινέ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό- Αναπτυξιακό Σύλλογο Πλατανιά η “5η Κρητική Βραδιά Χορού και Γεύσης” στην πλατεία του Πλατανιά και σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς των Παλαιών Ρουμάτων η “ 3η Συνάντηση Ρουμάτων Γή” , όπου πραγματοποιήθηκε παράλληλα η Ονοματοδοσία της Λαογραφικής Συλλογής που στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παλαιών Ρουμάτων , με το όνομα του ήρωα “Λούλης Παναγιωτάκης”.

Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ. ,ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μοθιανών ,διοργανώνουν Παράσταση Καραγκίοζη , στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείο Μοθιανών

 Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ., Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδωπού, θα προβάλουν το Θεατρικό Αναλόγιο “ Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΚΑΘΑ”, στα Ροδωπού.

 Την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ., Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου, θα προβάλουν το Θεατρικό Αναλόγιο “ Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΚΑΘΑ”, στον Κυπάρισσο.

 Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Μορφωτικό Σύλλογο Βουκολιών , διοργανώνουν Ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο με τους “Συν-ωδή- πόρος”, στις Βουκολιές.

Επίσης συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”,στα παρακάτω χωριά:

 Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 21:00μ.μ., στα Παλαιά Ρούματα, με την προβολή της ταινίας “ Τα Παράπονα στον Δήμαρχο”.

 Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ., στη πλατεία στην Πανέθημο, με την προβολή της ταινίας“ Τα Παράπονα στον Δήμαρχο”.

 Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στα Νεριανά, με την προβολή της ταινίας “ Ο Ψύλλος”

 Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα 21:00μ.μ., στον Πλατανιά, με την προβολή της ταινίας “ Ο Μίνι και οι Κλέφτες του Μελιού”

 Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ. , στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό , προβολές 3 ταινιών μικρού μήκους του Γυμνασίου Αλικιανού και 2 ταινιών μικρού μήκους από το Πρόγραμμα του Φεστιβαλ Κινηματογράφου Χανίων

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook