Χανιά | Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στον Βάμο για την αγροτική παραγωγή

χανιά-πολιτική-εκδήλωση-του-κκε-στον-β-1422221

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 7.30μ.μ., στην Πλατεία του Βάμου με θέμα : «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική παραγωγή και οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας». Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και του Αγροτικού τμήματος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, καλεί τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού Χανίων να έρθουν μαζικά στην εκδήλωση, ώστε να ακούσουν από πρώτο χέρι τις θέσεις του ΚΚΕ, για την προστασία του αγροτικού εισοδήματος, από το κύμα ακρίβειας που έχει ανεβάσει το κόστος παραγωγής στα ύψη.

Σε μια περίοδο που η εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία μεγαλώνει, το ΚΚΕ καλεί τους αγρότες που βλέπουν τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, να το ενισχύσουν, να βγάλουν συμπεράσματα, καθώς η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ είναι η μοναδική που προσφέρει την διέξοδο.

Με ισχυρό ΚΚΕ και ένα μαζικό οργανωμένο κίνημα μπορεί να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να αξιοποιηθούν σχεδιασμένα όλες οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, στα πλαίσια μιας εξουσίας με τον λαό να κάνει κουμάντο στον τόπο του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook