Χανιά | Πόλεμος ανακοινώσεων στο «χαλιφάτο» του Εμπορικού Συλλόγου

χανιά-πόλεμος-ανακοινώσεων-στο-χαλι-764018

Σε υψηλούς τόνους και κάτω από τεταμένο κλίμα, έχουμε νέο μπαράζ ανακοινώσεων μεταξύ των παρατάξεων του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Στην άποψη της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων οτι η σημερινή διοίκηση «τραβάει το δρόμο της υποταγής στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα»  η παράταξη Τοπολιανάκη απαντάει οτι αφού προσπαθούσαν εδώ και χρόνια να μετατρέψουν τον Σύλλογο σε «κομματικό φερέφωνο του ΚΚΕ», ουσιαστικά… αρνούνται να δεχτούν την ήττα τους στις εκλογές.

Ωστόσο, καμία απάντηση δεν έρχεται για τις καταγγελίες περί μεγάλων συμφερόντων. Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, ακολουθείται το πρόγραμμα που ψήφισε και ενέκρινε η πλειοψηφία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω email ότι ο συνδυασμός της αγωνιστικής συνεργασίας που μειοψήφησε στις τελευταίες εκλογές του Οκτωβρίου 2018 θέλει να συντάξει επιτροπή αγώνα και μάλιστα την ονομάζει «Επιτροπή αγώνα εμπορικού συλλόγου Χανίων» Δυστυχώς οι συνάδελφοι της Αγωνιστικής συνεργασίας δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έγινε στις εκλογές. Δεν κατάλαβαν ότι η πλειοψηφία του Εμπορικού κόσμου καταδίκασε τις κομματικές ταυτότητες και θέσεις της ΠΑΣΕΒΕ που εκπροσωπούν τόσο πιστά εδώ και χρόνια μετατρέποντας τον Εμπορικό μας σύλλογο σε κομματικό φερέφωνο του ΚΚΕ. Δεν διστάζουν πλέον να θέλουν να γίνουν «χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη» εκμεταλλευόμενοι την δεινή

οικονομική κατάσταση των συναδέλφων και τάζοντάς τους αγώνες με προσηλυτιστικό χαρακτήρα για το κόμμα τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι της Αγωνιστικής συνεργασίας μη ξεγελιέστε: Ο εμπορικός κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο. Έδωσε σαφή εντολή στις εκλογές, με αυτή την εντολή εμείς σας διοίκηση πορευόμαστε με σεβασμό στις καταστατικές αξίες του συλλόγου. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και αποτυπώθηκαν και εγκρίθηκαν με πρωτοφανή πλειοψηφία στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Και να είμαστε ξεκάθαροι: Και βέβαια έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε αγώνες και να καλείτε κόσμο όχι όμως στο όνομα του Εμπορικού συλλόγου που πλέον δεν εκπροσωπείτε πλειοψηφικά. Η συνάντηση λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε εκπροσωπεί τον συνδυασμό της αγωνιστικής συνεργασίας και ΟΧΙ τον Εμπορικό σύλλογο Χανίων.

Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του προγράμματος μας και προχωράμε μπροστά με σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου.»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Πόλεμος ανακοινώσεων στο «χαλιφάτο» του Εμπορικού Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook