Χανιά | Πολάκης: «Παραχωρήθηκε η έκταση στην Αγία Ρουμέλη, θα προχωρήσουν και άλλα «βαλτωμένα» έργα»

χανιά-πολάκης-παραχωρήθηκε-η-έκταση-754407

Με την υπερψήφιση χτες στη Βουλή του ιστορικού νομοσχεδίου για την μη-περικοπή των συντάξεων, πέρασε ταυτόχρονα ως άρθρο (άρθρο 82) του νόμου και η παραχώρηση στον Δήμο Σφακίων της μεγάλης έκτασης στην έξοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς στην Αγία Ρουμέλη Σφακίων, στην οποία ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο βιολογικός καθαρισμός της Χώρας Σφακίων καθώς και άλλες χρήσεις, αθλητικές υποδομές κλπ.

Όπως αναφέρει σε σχόλιό του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επρόκειτο για «ένα πρόβλημα που χρόνιζε, επηρέαζε αρνητικά την αγροτο-κτηνοτροφική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και παλεύαμε να το λύσουμε από το 2013 ακόμα, όταν ήμουν Δήμαρχος στα Σφακιά.

Το θέμα κολλούσε ανάμεσα στις συμπληγάδες των γνωστών απαράδεκτων παθογενειών του ελληνικού κράτους (ούτε ποιανού ιδιοκτησία ήταν η έκταση δεν μπορούσαμε να βρούμε, ενώ τελικά ξεκαθαρίστηκε ότι ανήκει στο Υπ. Οικονομικών), τις οποίες ερχόμαστε σήμερα να παραμερίσουμε και να ανοίξουμε το δρόμο για την άμεση υλοποίησή του!

Το ίδιο θα γίνει και με όλα τα άλλα «βαλτωμένα» επί δεκαετίες έργα πνοής που αναλάβαμε να επισπεύσουμε ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Πολάκης: «Παραχωρήθηκε η έκταση στην Αγία Ρουμέλη, θα προχωρήσουν και άλλα «βαλτωμένα» έργα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook