Χανιά | Ποιον να σώσουν οι μάσκες όταν υπάρχει τέτοιος συνωστισμός; Photos

χανιά-ποιον-να-σώσουν-οι-μάσκες-όταν-υ-1089940

Παρά την σταθερή αύξηση των κρουσμάτων στην χώρα μας και την εφαρμογή νέων μέτρων ενάντια στον κορονοϊό, μερικές καταστάσεις φαίνονται ακόμα ανεξέλεγκτες.

Ενώ οι συστάσεις για την τήρηση των μέτρων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση στα καράβια είναι ιδιαίτερα αυστηρές, οι φωτογραφίες του zarpanews.gr προκαλούν ερωτήματα, σχετικά με το κατά πόσο τελικά μπορεί να μας προστατέψει η μάσκα, όταν δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις αποστάσεις και όταν οι έλεγχοι σε τέτοιου είδους μικρότερα δρομολόγια είναι ανεπαρκείς.

Για άλλη μια φορά, προκύπτει το δίλημμα για το ποιος φταίει. Κατά πόσο είναι εφικτή η ατομική ευθύνη για την τήρηση των αποστάσεων όταν η επιβίβαση στο καραβάκι από Αγιά Ρουμέλη προς Λουτρό και Χώρα Σφακίων πρέπει να γίνει άμεσα γιατί το πλοίο πρέπει να αναχωρήσει σύντομα;

Οι παρακάτω φωτογραφίες από την επιβίβαση στο Δασκαλογιάννης από την Αγιά Ρουμέλη με κατεύθυνση το Λουτρό και την Χώρα Σφακίων την Τετάρτη 12 Αυγούστου, μιλάνε από μόνες τους…

zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | Ποιον να σώσουν οι μάσκες όταν υπάρχει τέτοιος συνωστισμός; Photos

  1. Οποιος δεν θέλει να συνωστίζεται να κάτσει σπίτι του. Άντε βρήκαμε τώρα το κάθε βλήμα με το κινητο στα χέρια να κάνει τον έξυπνο.

  2. Είστε και σεις που γράφετε τα σχόλια από αυτούς που λένε ότι όλα είναι ένα παραμύθι και covid δεν υπάρχει?
    Η νεκροψία θα δείξει,μακάρι να κάνω λάθος…
    Αλλά έτσι τους έξυπνους κάνανε και στην Ιταλία και μετά κλαιγανε ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook