Χανιά | Ποιοι εκλέχτηκαν στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπορικών και Τουριστικών Καταστημάτων Παλιάς Πόλης

χανιά-ποιοι-εκλέχτηκαν-στο-δ-σ-του-συλ-835435

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Συλλόγου Εμπορικών και Τουριστικών Καταστημάτων Παλιάς Πόλης.

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος με αφορμή την εκλογική διαδικασία αναφέρει:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 27.3.2019 η εκλογική διαδικασία του Συλλόγου Εμπορικών και Τουριστικών Καταστημάτων Παλιάς Πόλης, αφού υπήρξε η απαραίτητη απαρτία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Οι εκλογές κύλησαν ομαλά, με την επίβλεψη και τις οδηγίες του διορισμένου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Μανώλη Νικολούδη.

Της εκλογικής διαδικασίας προηγήθηκε Γενική Συνέλευση, όπου έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2018, καθώς και η απόφαση της πλειοψηφίας για εκλογή εκπροσώπων για την Ομοσπονδία. Το απερχόμενο ,ειδικού σκοπού, διοικητικό συμβούλιο τόνισε την αναγκαιότητα της ενεργής συμμετοχής για να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι με παρεμβάσεις τους υπογράμμισαν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του τόπου στον οποίο δραστηριοποιούνται, την Παλιά Πόλη.

Τα μέλη για το διοικητικό συμβούλιο με την σειρά που ψηφίσθηκαν είναι:

1.Μαρκουλάκη Γεωργία

2.Μανατάκης Εμμανουήλ

3.Μητσικολάβας Βασίλειος

4.Κατσιγαράκης Ευτύχιος

5.Χαλακατεβάκης Χαράλαμπος

6.Μαρεντάκης Γεώργιος

7.Πελεκανάκη Ειρήνη

Σύντομα τα μέλη που συγκέντρωσαν την πλειοψηφία των ψήφων θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη για τον σχηματισμό του 7μελούς.

Για την εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ν.Χανίων, ψηφίστηκαν ξανά οι έξι πρώτοι του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την ελεγκτική επιτροπή επιλέχθηκαν ,οι Μαράκης Γεώργιος, Δασκαλάκη Ρένα και Σταμπολάκης Μανώλης και αναπληρωματικοί Δεκανέας Χρήστος και Ρομποτής Νικηφόρος.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook