Χανιά | Ποιοι έκαναν το ρέμα «χωματερή» στα Μεσκλά; Οι εικόνες της ντροπής και η αγανάκτηση των κατοίκων

χανιά-ποιοι-έκαναν-το-ρέμα-χωματερή-777215

Ρόλο… ντετέκτιβ καλούνται να παίξουν κάτοικοι και τοπικοί φορείς στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά που είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να συντελεστεί στο πανέμορφο χωριό τους ένα περιβαλλοντικό έγκλημα. 

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr ένας τεράστιος όγκος σκουπιδιών έχει εναποτεθεί στην είσοδο του ρέματος που βρίσκεται λίγο έξω από τα Μεσκλά, μετατρέποντάς το σε χωματερή. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας εκπρόσωποί τους, μας εξήγησαν ότι ο μεγάλος όγκος των σκουπιδιών είναι κούτες με χαλασμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, οι οποίες έχουν πάνω τους πλήρη στοιχεία του ιδιοκτήτη. 

Ήδη έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα Βουκολιών που τους παρέπεμψε στον οικείο Δήμο ενώ αύριο το πρωί προγραμματίζουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Πλατανιά για το θέμα.

Όπως μας εξηγούν, δεν είναι οι πρώτοι φορά που άγνωστοι ξεφορτώνουν σκουπίδια και μπάζα στην περιοχή, ωστόσο, δεν είναι διατιθέμενοι να επιτρέψουν άλλο την υποβάθμιση του τόσο σημαντικού φυσικού περιβάλλοντος που τα τελευταία χρόνια προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook