Χανιά | Ποιες μέρες θα παραμείνει κλειστό το γυμναστήριο του Κλαδισού λόγω του Final 4

χανιά-ποιες-μέρες-θα-παραμείνει-κλεισ-1402202

Οι απαιτούμενες διεργασίες για την επιτυχή διοργάνωση του Final Four Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί στα Χανιά (δείτε εδώ) και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, από τις 8 έως τις 10 Απριλίου, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Νικόλαος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, Μπάμπης Μαρκάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, Νώντας Χριστινάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου.

Επισημαίνεται ότι στο Final Four έχουν προκριθεί οι ομάδες ΟΑ Χανίων, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός ΑΟ και ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου. Παράλληλα με τη διοργάνωση του Κυπέλλου στην πόλη μας θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ 3 on 3, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι δημότες το επιθυμούν, μικροί και μεγάλοι, καθώς και η τελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων Κρήτης.

Στο πλαίσιο των διοργανώσεων, που θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, θα δημιουργηθεί στην πόλη μας μια μεγάλη γιορτή καλαθοσφαίρισης, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook