Χανιά | Ποια σχολεία κλείνουν σήμερα λόγω της κακοκαιρίας

χανιά-ποια-σχολεία-κλείνουν-σήμερα-λό-812522

Πολλά και μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στα Χανιά, με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, αναφέρεται ότι κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία των και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί λόγω της πρόβλεψης της ΕΜΥ για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Διευκρινίζεται ότι την Πέμπτη (14/2), το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Χανίων (πλην της Δ.Ε. Σούδας) θα βρίσκεται στις θέσεις του, για να εξυπηρετηθούν οι γονείς που, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατούν, δεν έχουν άλλη επιλογή ασφαλούς φύλαξης και φροντίδας των παιδιών τους.

Επίσης κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία του Δήμου Κισσάμου, οι παιδικοί σταθμοί και το Ειδικό σχολείο λόγο των κατολισθήσεων που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, ενώ όπως δήλωσε στο zarpanews.gr ο δήμαρχος Κισσάμου κος Σταθάκης, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.

Κλειστά θα είναι και όλα τα σχολεία του δήμου Πλατανιά σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη.

Ακόμη, ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, πήρε την απόφαση να μην ανοίξει κανένα σχολείο στον Δήμο Αποκορώνου σήμερα Πέμπτη 14/2.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Η έντονη βροχόπτωση η οποία συνεχίζεται και τις πρωινές ώρες θα ενταθεί περισσότερο έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου μας.

Παρακαλώ να πραγματοποιούμε τις εντελώς απαραίτητες μετακινήσεις και με προσοχή. Με απόφαση μου θα παραμείνουν αύριο κλειστά παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια του Δήμου Αποκορώνου, προκειμένου να μην θέσουμε σε κίνδυνο τα παιδιά μας.

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν σήμερα και τα σχολεία στον δήμο Κανδάνου Σελίνου.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Ποια σχολεία κλείνουν σήμερα λόγω της κακοκαιρίας

    1. Αυτοι ειναι μεγαλοι αθρωποι μπορουνε να προσεχουνε,γι αυτο οταν γινεται ναυαγειο ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ τα παιδια και οι γυναικες…

    2. Να κλεισουν και ολα τα μαγαζια, να παραλυσει το συστημα. Ηρθε το τελος! Χριστιανοι βοηθεια! Να σοβαρευτουμε ομως και λιγο! Οπως λεει σοφα ο Παρλαπιπας τα σχολεια καλως να ειναι κλειστα, τα παιδια να κατσουν σπιτι με ασφαλεια! Οι δασκαλοι-καθηγητες μπορουν να πανε στο σχολειο να κανουν αλλες δουλειες! Αλλα οχι! Του δημοσιου ειναι πρεπει να κατσουν σπιτι!

      Υ.Γ: Δουλευω σε επιχειρηση που ειναι καλυτερα απο το δημοσιο.
      Υ.Γ2: Δεν εχω προβλημα με τους δημοσιους υπαλληλους αφου παντρευτηκα κιολας μια!
      Υ.Γ3: Χωρις σχολια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook