Χανιά | Ποδηλάτρεις: «Μπουχτίσαμε πια!» Επίθεση στον Βάμβουκα για την οδό Αποκορώνου

χανιά-ποδηλάτρεις-μπουχτίσαμε-πια-815431

Για την μη ένταξη ποδηλατόδρομου στην υπό ανάπλαση οδό Αποκορώνου εγκαλούν τον δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα «Οι Ποδηλάτρεις» με σχετική τους ανακοίνωση:

«Αφού κάνετε την ανάπλαση της οδού Αποκορώνου κύριε Δήμαρχε γιατί δεν εντάσσετε ποδηλατόδρομο όπως σας είχαμε πολλάκις επισημάνει; Έτσι κάνατε και στο πρώτο τμήμα του ίδιου δρόμου, έτσι και στην Περίδου και πάλι γέμισαν παρκαρισμένα ΙΧ και βέβαια μποτιλιάρει η κίνηση.

Αν χρησιμοποιούσατε ποδήλατο κύριε Δήμαρχε θα καταλαβαίνατε πόσο δύσκολο είναι να κινηθείτε ακόμα και με αυτό το ευέλικτο μέσο στην «αναπλασμένη» αλλά ασφυκτικά μποτιλιαρισμένη Αποκορώνου.  Οι ποδηλατόδρομοι παράλληλα στα νέα πεζοδρόμια θα ήταν μια λύση κατά του χάους των παρκαρισμένων.

Ξέρουμε! «Οι ποδηλατόδρομοι θέλουν σχεδιασμό» θα μας πείτε. Σας μάθαμε πια! Χρόνια τώρα αυτοί οι ποδηλατόδρομοι των Χανίων χρειάζονται σχεδιασμούς επί σχεδιασμών…. Λες και τα πεζοδρόμια και οι αναπλάσεις δεν χρειάζονται. Όπως οι σχεδιασμοί για την πράσινη διαδρομή που κάνατε από πρόπερυσι και τους αναγγείλατε με τόσο στόμφο εδώ κι ένα χρόνο και από ό,τι μαθαίνουμε θα μείνουν κι αυτοί στα χαρτιά. Όπως και η παραλιακή διαδρομή Κουμπελή-Αγ. Απόστολοι. Κι όπως και τόσα άλλα που έχετε «υποσχεθεί».

Αλήθεια, με τι μούτρα θα τολμήσετε προεκλογικά να απευθυνθείτε πάλι στο χανιώτικο κοινό να μιλήσετε για την πάλαι ποτέ «πρώτη σας προτεραιότητα» δηλαδή το κυκλοφοριακό; Εμείς, οι … ανώνυμοι (όπως μας αποκαλείτε) ποδηΛάτρεις δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα το χειροπιαστό από εσάς. Θα ελπίζαμε να μας διαψεύδατε, αλλά προς θεού, όχι στα λόγια• μπουχτίσαμε πια!»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ποδηλάτρεις: «Μπουχτίσαμε πια!» Επίθεση στον Βάμβουκα για την οδό Αποκορώνου

  1. πριν χουρουσε και ποδηλατο τωρα απο το πολυ φαρδυμα πεζοδρομιων δεν θα χωρανε τα ποδηλατα στο δρομο με τα αμαξια , ασε θα μπλοκερνει η αποκορωνου στη συμβουλη του απολλωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook