Χανιά | Ποδαρικό με δύο κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι της Σούδας | Photos + Video

χανιά-ποδαρικό-με-δύο-κρουαζιερόπλοι-1221648

Στο λιμάνι της Σούδας κατέφθασαν δύο κρουαζιερόπλοια της Silversea Cruises.

Πρόκειται για το Silver Explorer και το Silver Moon, ένα νεότευκτο υπερπολυτελές πλοίο κρουαζιέρας, που ναυπηγήθηκε τον Αύγουστο του 2020.

«Η Ελλάδα μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε και πάλι την κρουαζιέρα που έχει δεχτεί μεγάλη πίεση. Είναι ένας από τους τομείς που δεν έχει ανοίξει πουθενά» είπε στο zarpanews.gr ο Διευθυντής και εκπρόσωπος της εταιρίας “Silversea Cruises” στην Ελλάδα, Σπύρος Αλμπέρτης

Το Silver Moon είναι το ολοκαίνουργιο πλοίο της εταιρίας και θα ξεκινήσει από την Ελλάδα στις 18 Ιουνίου. Ωστόσο λόγω της καλής σχέσης που έχουμε με τα Χανιά αποφασίσαμε να φέρουμε εδώ τα πλοία

Το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο δεν είναι τόσο μεγάλο, χωράει 110 επιβάτες, αλλά είναι luxury και κάνει σπέσιαλ κρουαζιέρες στην Αρκτική και την Ανταρκτική, δεν έχει έρθει ποτέ ούτε καν στην Ευρώπη

Η Silver Seas Cruises εφαρμόζει πολύ αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας από το κορονοϊό ακολουθώντας τόσο τα ευρωπαϊκά όσο και τα αμερικάνικα πρωτόκολλα ενώ θα διαθέτει και «πλοίο καραντίνας» για το προσωπικό της εταιρείας.

Επίσης το πλήρωμα και οι επισκέπτες που εμβολιάσθηκαν θα πρέπει να έχουν και αρνητικό τεστ 72 ωρών, ενώ θα κάνουν και self test πριν την επιβίβαση στο πλοίο.  Επιπλέον  στο πλοίο όλοι οι επισκέπτες και το πλήρωμα  θα φοράνε μάσκες, θα τηρούν τις ενδεδειγμένες αποστάσεις ενώ βέβαια και το πλοίο θα λειτουργεί με το 75% της συνολικής χωρητικότητας.

Επιπλέον στις εκδρομές θα τηρηθεί το σχέδιο της bubble shorex και με βάση την κατάσταση στα νησιά σε μεταγενέστερο στάδιο μπορεί να επιτραπούν οι ελεύθερες αποβιβάσεις στα λιμάνια.

Σημειώνεται ότι η Silversea Cruises εξειδικεύεται στις Ultra Luxury κρουαζιέρες και ανήκει στον Όμιλο της  Royal Caribbean. Διαθέτει 10 κρουαζιερόπλοια πολυτελείας και «πιάνει» 900 λιμάνια σε όλο τον κόσμο.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Ποδαρικό με δύο κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι της Σούδας | Photos + Video

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΚΑΜΑΝΕ ΜΠΡΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΠΙΔΑΚΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΟΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΞΕΣ ΣΤΟΡΥ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΟΥΓΚΑΝΩΝ Α(Χ)ΡΙΣΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ…
    ΕΛΕΟΣ… ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΖΑΡΠΕΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook