Χανιά | «Πληγωμένο» το παραλιακό μέτωπο, Λιμάνι, Κουμ Καπί, Πύλη Σαμπιονάρα | Photos

χανιά-πληγωμένο-το-παραλιακό-μέτωπ-819221

Οι εικόνες από ένα «πληγωμένο» Ενετικό Λιμάνι ήταν εν μέρει αναμενόμενες μετά την έντονη κακοκαιρία που έφερε στην πόλη η «Ωκεανίς». Η ασταμάτητη βροχόπτωση, οι θυελλώδεις άνεμοι και τα μανιασμένα κύματα «σφυροκοπούσαν» το λιμάνι από προχθές.

Τα αποτελέσματα φαίνονται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, με πολλές πλάκες να έχουν φύγει από τη θέση τους, πολλή άμμο και σκουπίδια να έχουν βγει από τη θάλασσα και να έχουν φθάσει ψηλά μέχρι και μέσα σε καταστήματα.

Μια εικόνα τουλάχιστον απογοητευτική με τους πρώτους τουρίστες να ξεναγούνται στο… βομβαρδισμένο τοπίο του λιμανιού.Η εικόνα στο Κουμ Καπί δεν είναι καλύτερη, με την πύλη Σαμπιονάρα να συγκεντρώνει τα βλέμματα και την ανησυχία, καθώς η δύναμη των κυμάτων κατάφερε να αφαιρέσει μέχρι και λίθους από την βάση του τείχους!

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | «Πληγωμένο» το παραλιακό μέτωπο, Λιμάνι, Κουμ Καπί, Πύλη Σαμπιονάρα | Photos

  1. οταν χανονται δικοι σου ανθρωποι, δικες σου περιουσιες και η πολη σου δεχεται ολη την καταστροφικη μανια της φυσης τοτε με συγχωρειτε αλλα χεστηκες για το τι θα δει ο τουριστας! Που στο κατω κατω ειναι ενα φρεατιο, μερικα σκουπιδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook