Χανιά | «Πήρε δύο στροφές στον αέρα και προσγειώθηκε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο» – Σοκάρει η περιγραφή της στιγμής του τροχαίου στο Καστέλι | Video+Photos

χανιά-πήρε-δύο-στροφές-στον-αέρα-και-1528373

Καρέ καρέ περιγράφει την στιγμή του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Μαύρο Μώλο (δείτε ΕΔΩ), ο δημοτικός σύμβουλος Κισσάμου, Γιώργος Χαχλάκης ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

Βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν ξαφνικά είδε το κόκκινο αυτοκίνητο, να χάνει τον έλεγχο και να προσκρούει στην εξωτερική πόρτα πολυκατοικίας.

Όπως είπε  «αντιλήφθηκα ένα κόκκινο αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο, να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και στην συνέχεια στο χώμα που υπάρχει εκεί.

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσέκρουσε στην εξωτερική είσοδο της πολυκατοικίας, πήρε δύο στροφές στον αέρα και στην συνέχεια προσγειώθηκε στο αυτοκίνητο της συζύγου μου, το οποίο κατέστρεψε.

Έπειτα, βρέθηκε στο οδόστρωμα αναποδογυρισμένο. Σε λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησε δεύτερο όχημα, το οποίο επίσης έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, δεν φρέναρε (…), εμβόλισε το ήδη αναποδογυρισμένο όχημα με αποτέλεσμα να το παρασύρει για ακόμα 70,80 μέτρα αν θυμάμαι καλά…»

Υπενθυμίζεται πως από την σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο άτομα, εκ των οποίων η 25χρονη οδηγός του κόκκινου οχήματος, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου (δείτε ΕΔΩ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook