Χανιά | «Πήραν το πρωί τη γυναίκα μου και της είπαν ότι γιος μας σκότωσε έναν άνθρωπο» – Απανωτές καταγγελίες για τηλεφωνικές απάτες στα Χανιά

χανιά-πήραν-το-πρωί-τη-γυναίκα-μου-κα-1340587

Αυξάνονται οι καταγγελίες που αφορούν τηλεφωνικές απάτες που στήνουν επιτήδειοι σε ανυποψίαστους πολίτες και στα Χανιά.

Οι απατεώνες προσπαθούν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας να ενημερώσουν την οικογένεια ότι δήθεν κάποιο μέλος της ενεπλάκη σε ατύχημα και χρειάζονται χρήματα για να μην πάει ο υποτιθέμενος δράστης στη φυλακή, με αποτέλεσμα να αποσπούν σημαντικά προσωπικά στοιχεία.

Ένα ακόμη θύμα των απατεώνων έπεσε μια Χανιώτισσα μητέρα, η οποία όταν σήκωσε το τηλέφωνο και άκουσε την «ιστορία» των απατεώνων και το λόγο που την καλούν, πανικοβλήθηκε και έδωσε προσωπικά στοιχεία.

Αμέσως, όταν ενημερώθηκε και ο σύζυγός της, ο οποίος απουσίαζε λόγω εργασίας, έγινε αμέσως καταγγελία στην Ασφάλεια Χανίων.

Ο σύζυγος κατήγγειλε και στο zarpanews.gr την δική τους περίπτωση, με σκοπό να αφυπνιστούν οι πολίτες και να μη δίνουν σε αγνώστους προσωπικά στοιχεία: «Πήραν το πρωί τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της είπαν ότι ο γιος μας σκότωσε έναν άνθρωπο, ένα παιδί.

Η γυναίκα μου δυστυχώς μέσα στον πανικό της έδωσε προσωπικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και το κινητό τηλέφωνο. Δεν πρέπει να δίνουμε στοιχεία σε αγνώστους. Το λάθος είναι ότι εμείς δώσαμε», είπε ο καταγγέλλων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook