Χανιά | Με πικνίκ θα γιορτάσουν τις μητέρες στον κήπο της Αγίας Μαγδαληνής

χανιά-με-πικνίκ-θα-γιορτάσουν-τις-μητέ-1436961

Το Κύτταρο Χαλέπας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χανίων τιμά τη Μητέρα Φύση και όλες τις ΜΗΤΕΡΕΣ, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον επιβλητικό Κήπο της Αγίας Μαγδαληνής, με την πολύτιμη και συνεχή συνδρομή του Ιερέα του Ναού.

Σε ανακοίνωσή του, το Κύτταρο Χαλέπας αναφέρει:

«Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε εγκάρδιες ευχές την Κυριακή 8/5/22 στις 14.00, έχοντας φροντίσει να υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα και όμορφα τραγούδια από την μουσική Ομάδα του Γιάννη Χριστιανάκη. Πάρτε τα φιλαράκια σας, τα φαγητά σας και τη θετική σας διάθεση και ελάτε να συνυπάρξουμε, όπως γινόταν και τα παλιά χρόνια στην ξεχωριστή περιοχή της Χαλέπας.’Εχουμε φροντίσει για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών ,με κατασκευές και δραστηριότητες σχετικές με την ημέρα. Επίσης το Κύτταρο θα διαθέτει προς πώληση ποτά και αναψυκτικά και έχουν ειδοποιηθεί οι επιχειρήσεις εστίασης της γειτονιάς να διαθέτουν εδέσματα ,σε όσους ενδιαφέρονται να παραγγείλουν. Τέλος σε όλες τις μανούλες θα δοθούν γλάστρες γιασεμί, προσφορά του Δήμου Χανίων , αφού ο Δήμαρχός μας προσπαθεί να κάνει την πόλη μας ευωδιαστή και ξεχωριστή, όπως της πρέπει και όπως καταγράφεται στις ιστορικές αναφορές, σαν την «Πόλη των Γιασεμιών» και του Πολιτισμού.

«Κύτταρο Χαλέπας» σημαίνει δράσεις, συνύπαρξη , πολιτισμός. Με την δική σας στήριξη κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα». 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook