Χανιά | Πεζοπορία του Ορειβατικού για παιδιά στο Φαράγγι των Μύλων

χανιά-πεζοπορία-του-ορειβατικού-για-π-948121

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν στο Φαράγγι των Μύλων, στον γειτονικό νομό Ρεθύμνου, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στο εύκολο καταπράσινο μονοπάτι που διασχίζει το φαράγγι και να μάθουν για την ιστορία και τη φύση του τόπου αυτού.

Επίσης θα επισκεφτούν αρκετούς από τους εγκαταλελειμμένους νερόμυλους, που βρίσκονται στην διαδρομή αυτή και να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο, τότε που όλα σχεδόν τα σιτηρά της περιοχής και των τριγύρω χωριών αλέθονταν στους Μύλους. Τα παιδιά πρέπει να φορούν άνετο αθλητικό παπούτσι ή ορειβατικό μποτάκι και να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα, παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και μακρυμάνικο μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην

ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr , μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 08/11.

Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Βασίλειος Γκίκας, μαζί με παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ..

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook