Χανιά | Πέταξαν νεκρό ζώο λίγα μέτρα από τον ΒΟΑΚ | Photos

χανιά-πέταξαν-νεκρό-ζώο-λίγα-μέτρα-από-1000109

Αντιμέτωποι με ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες κάποιοι περαστικοί από ένα σημείο, που βρίσκεται κοντά στην Εθνικό Οδό.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε αναγνώστης στο zarpanews.gr στον παράλληλο της Εθνικής στη Σούδα, κοντά στο καταφύγιο ζώων «Sοuda shelter», κάποιος ασυνείδητος έχει πετάξει ένα νεκρό ζώο και συγκεκριμένα ένα πρόβατο.Πέρα από το αποτρόπαιο θέαμα, που εικονίζεται στις φωτογραφίες του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, το κουφάρι του τουμπανιασμένου ζώου, που δεν αποκλείεται να είχε αυτή την τύχη, λόγω κάποιας ασθένειας, αποπνέει μία έντονη δυσοσμία και ασφαλώς περαιτέρω παραμονή του στο σημείο ενδέχεται να δημιουργήσει εστία μόλυνσης.

Καλό θα ήταν λοιπόν οι αρμόδιες υπηρεσίες να φροντίσουν άμεσα για την αποκομιδή του νεκρού ζώου και την απολύμανση του σημείου.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Πέταξαν νεκρό ζώο λίγα μέτρα από τον ΒΟΑΚ | Photos

  1. Αυτό το ζώο ήταν μέσα στην εθνική και το χτύπησε κάποιο αμάξι ή φορτηγό, εγώ πέρασα από το σημείο λιγότερο από 10 λεπτά μετά το συμβάν, ο δρόμος ήταν γεμάτος αίμα. Κάποιος το έριξε κάτω από την γέφυρα για να μην είναι στον δρόμο. Το χτύπησαν στην τέρμα αριστερή λωρίδα και σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook