Χανιά | Περιζήτητες οι βίλες Airbnb για πάρτι και ρεβεγιόν: Πού κυμαίνονται οι τιμές, ποιες είναι οι δημοφιλέστερες περιοχές

χανιά-περιζήτητες-οι-βίλες-airbnb-για-πάρτι-1343843

Ήρθε για να μείνει στα Χανιά η μόδα των ρεβεγιόν σε ενοικιαζόμενες βίλες, τις μέρες των γιορτών και με δεδομένους τους περιορισμούς που ισχύουν για την πρόσβαση σε κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr από πολίτες όλων των ηλικιών, δεκάδες παρέες επιλέγουν πλέον να εκμισθώσουν βίλες που δίνονται σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για να περάσουν εκεί Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς μέτρα και περιορισμούς.

Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για φοιτητές και νέους ανθρώπους που έχουν συνδυάσει τις συγκεκριμένες μέρες με ξενύχτι, πάρτι και διασκέδαση. Ωστόσο, φέτος, πολλές είναι και οι παρέες οικογενειών που επιλέγουν αυτή τη λύση, κυρίως για να ξεπεράσουν την διάκριση  εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων.

Με μια έρευνα αγοράς στην πλατφόρμα της Airbnb, για μονοήμερη ενοικίαση τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, οι τιμές ξεκινούν από 150 ευρώ και φτάνουν ακόμα και τα 1.000 ευρώ ανάλογα με τις παροχές, την περιοχή και το μέγεθος της βίλας.

Δημοφιλείς περιοχές είναι η Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας, Γαλατάς, Δαράτσος και η Δ.Ε. Ακρωτηρίου, Κουνουπιδιανά, Καλαθάς, Σταυρός.

Πρόκειται για βίλες που διατίθενται για τουριστική μίσθωση τους καλοκαιρινούς μήνες και που οι ιδιοκτήτες τους προτιμούν να τις διαθέσουν και σε ντόπιους τον χειμώνα, αντί να τις έχουν κλειστές.

Πρόκειται για μια τάση που «απογειώθηκε» πέρυσι, καθώς πολλοί έψαχναν τρόπο να παρακάμψουν τα μέτρα και όπως φαίνεται συνεχίζεται και φέτος.

Πάντως, ξεκαθαρίζεται ότι πρόκειται για μια καθόλα νόμιμη επιλογή με απαραίτητη φυσική την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας για τον κορονοϊό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook