Χανιά | Περισσότερες από 500 μπάλες δόθηκαν από την Αντιπεριφέρεια για τα σχολεία του νομού – «Κίνητρο για να αθληθούν οι μαθητές» | Video + Photos

χανιά-περισσότερες-από-500-μπάλες-δόθηκ-1614659

Με πάνω από 500 μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ εξόπλισε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων η Αντιπεριφέρεια.

Οι μπάλες στη συνέχεια θα διατεθούν στα σχολεία των Χανίων για να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές για τις ανάγκες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η παράδοσή τους στους υπεύθυνους της Διεύθυνσης.

O Aνιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ανέφερε πως οι μπάλες που θα δοθούν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια των Χανίων θα είναι περίπου 520-540, ενώ τόνισε ότι η Περιφέρεια βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών για τις ανάγκες τους:

Από τη μεριά του ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τάσος Μαραγκουδάκης, τόνισε πως οι μπάλες που θα διατεθούν στις 65 μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλου του νομού, είναι κάτι που έχουν ανάγκη οι μαθητές για τις δραστηριότητές τους, ενώ τόνισε πως πάντα υπάρχουν ελλείψεις στα σχολεία καθώς η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη:

Τέλος, ο Στέφανος Λυραντωνάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής και υπεύθυνος του γραφείου Φυσικής Αγωγής, τόνισε τη σημαντικότητα του δώρου αυτού γιατί θα βοηθήσει τα παιδιά και θα τους δώσει ένα επιπλέον κίνητρο να αθληθούν:

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα διανείμει τις μπάλες στα σχολεία, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει κάθε μονάδα.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Περισσότερες από 500 μπάλες δόθηκαν από την Αντιπεριφέρεια για τα σχολεία του νομού – «Κίνητρο για να αθληθούν οι μαθητές» | Video + Photos

  1. με 500 μπάλες θα δώσετε κίνητρο στα παιδιά να αθληθούν? Αντί να φτιάξετε την παλιά ηλεκτρική που πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια των παιδιών αντί να κάνετε γήπεδα και πάρκα… αφοί δεν τους δώσατε και Playstation FIFA να αθλούνται στο σπίτι πάλι καλά.
    Πραγματικά κίνητρα λέμε.
    Δεν ξέρω πόσα λεφτά κοστισανε οι μπάλες αλλα σιγουρα τα λεφτα θα φτανανε να βαλετε εστω μια πορτα στις τουαλετες των γυναικων στην παλια ηλεκτρικη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook