Χανιά | Περιπέτεια για κυνηγό που χάθηκε στο βουνό – Ευγνώμων η σύζυγός του που βρέθηκε σώος και αβλαβής

χανιά-περιπέτεια-για-κυνηγό-που-χάθηκ-785279

Τον φόβο και τον τρόμο βίωσε μία γυναίκα, κάτοικος στο Θέρισο Χανίων. Ήταν Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου όταν ο άνδρας της, πήγε για κυνήγι. Ενώ οι ώρες περνούσαν και νύχτωνε, δεν είχε επιστρέψει ακόμα σπίτι του.

Όπως εξιστόρησε στο zarpanews.gr, η σύζυγος του κυνηγού, ανάστατη έσπευσε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και ζήτησε για βοήθεια, καθώς δεν είχε κανένα σημάδι ζωής του.

Εκεί ο διοικητής υπηρεσίας τη δέχτηκε αμέσως και αφού συνέταξε έκθεση εξαφανίσεως, αναζήτησε το σήμα του κινητού, που βρήκε αμέσως. Κατόπιν έστειλε ειδικές δυνάμεις στο Θέρισσο τη νύχτα, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό του κυνηγού.

Τέλος καλό, όλα καλά! Μόλις ξημέρωσε ο ίδιος ο διοικητής έστειλε πάλι άλλες δυνάμεις οι οποίες με τη βοήθεια και άλλων κυνηγών βρήκαν τον χαμένο άνδρα της, σώο και αβλαβή!

Ο κυνηγός όμως, έζησε την δική του περιπέτεια καθώς αποκλείστηκε στο Πλακοσέλι. Δεν θα έφευγε από το βουνό χωρίς τον σκύλο του, που είχε χάσει και έψαχνε για ώρες… Είχε νυχτώσει και το ζωάκι ήταν ακόμα άφαντο. Έχοντας και την εμπειρία, ο κυνηγός αποφάσισε να διανυκτερεύσει εκεί, με τον δεύτερο σκύλο του, προκειμένου να μην χάσει τον προσανατολισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο σκύλος επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του, επίσης σώος!

Η σύζυγος του θέλησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά της, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στο να βρεθεί μέσω του zarpanews.gr.

«Θερμότατα συγχαρητήρια αλλά και άλλο τόσο θερμά ευχαριστήρια από την οικογένεια του κυνηγού σε όλους όσους συμμετείχαν στην δύσκολη αυτή αποστολή.

Η Ασφάλεια Χανίων αξίζει τέτοιες έστω μικρές επιβραβεύσεις». έγραψε.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook