Χανιά | Περιοδείες βουλευτών του ΚΚΕ σε Παχιανά και περιοχές του Δήμου Αποκορώνου

χανιά-περιοδείες-βουλευτών-του-κκε-σε-879935

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα τελευταία 24ωρα οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε περιοχές των Χανίων, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Μαρινάκης Αλέκος, Ντουνιαδάκης  Γιάννης και Γαυγιωτάκη Μαρία σε χωριά του Δήμου Αποκορώνου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφτηκαν τους Αρμένους, το Νιο Χωριό και το Στύλο συζητώντας με τους κατοίκους για τα προβλήματα αιχμής της καθημερινότητάς τους, αλλά και για τα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, και την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Για τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων που στηρίζουν τον αμερικανοΝΑΤΟικό σχεδιασμό και τον εγκλωβισμό των ελληνοτουρκικών σχέσεων στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ πρόβαλαν επίσης την ανάγκη ο λαός, οι άνθρωποι του μόχθου, να μην επιστρέψουν  σε παλιές και χρεοκοπημένες επιλογές. Να απορρίψουν τα κόμματα που στήριξαν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας με τις πεντάμηνες και τις οκτάμηνες  συμβάσεις, την φοροληστεία των αγροτών των εργατών και των αυτοαπασχολούμενων,  την εμπορευματοποίηση της παιδείας, της υγείας και της πρόνοιας.

Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές του νομού Χανίων, Κατερίνα Νικολοπούλου και Αλέκο Μαρινάκη, περιόδευσε στη περιοχή των Παχιανών.Επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τους κατοίκους στα καφενεία και στα σπίτια της περιοχής. Η κουβέντα αφορούσε τους χαμηλούς μισθούς των εργαζομένων, τις πετσοκομμένες συντάξεις, την υπερφορολόγηση και τα πολλά προβλήματα των υποδομών της συνοικίας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ τόνισαν ότι η πολιτική που ακολουθούν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ  έχουν κοινή βάση, όπως είναι τα ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060 και οι απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου, που βαφτίζονται μεταρρυθμίσεις.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook