Χανιά | Περιοδείες από τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

χανιά-περιοδείες-από-τους-υποψήφιους-884500

Στην συνοικία της Νέας Χώρας βρέθηκαν χθες το μεσημέρι οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Μιχάλη Χαιρετάκης. Το κλιμάκιο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε περιοδεία στη Λαϊκή της Νέας Χώρας ,όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές και να ακούσουν τους προβληματισμούς τους. Η συζήτηση περιστράφηκε τόσο γύρω από την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα όσο και γύρω από τις τιμές των προϊόντων και τις ανάγκες των λαϊκών νοικοκυριών. Στην συνέχεια οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό και τον Σύλλογο Ψαράδων όπου ενημερώθηκαν από τα μέλη τους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς της περιοχής.Η υποψήφια βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη πραγματοποίησε χθες το απόγευμα περιοδεία στο Βαρυπέτρο και Αγιά , και στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής στην καφετέρια «Λίμνη». Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα θέματα αγροτικής παραγωγής ,τόσο της ελαιοκαλλιέργειας όσο και των νέων καλλιεργειών. H κ. Βαγιωνάκη αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης, που παρά το ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο έχει επιφέρει ορατά αποτελέσματα για τη χώρα μας. Στην κατεύθυνση αυτή ανέφερε μια σειρά θετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες όπως την ψήφιση του μεταφορικού ισοδύναμου που αποτελούσε πάγιο αίτημα των αγροτών και επιχειρηματιών της Κρήτης. 

Στην περιοχή της Κισάμου πραγματοποίησαν περιοδεία χθες το βράδυ ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές Αντώνης Μπαλωμενάκης, Κατερίνα Μανιμανάκη και Μιχάλης Χαιρετάκης. Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησαν στο κέντρο-αγορά του Καστελίου, και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εγκάρδια και αυτό φάνηκε από την διάθεση που υπήρχε για διάλογο πάνω στα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Τελικός σταθμός της περιοδείας ο Πλάτανος Κισάμου, όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση με ομιλίες ενώ στο τέλος δεν έλειψε και το παραδοσιακό κέρασμα.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα περιοδεία στο Ακρωτήρι και συγκεκριμένα στα χωριά Αρώνι, Καθιανά Στέρνες και Χωρδάκι.

Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε με σημερινή της συνέντευξη στον ΑΝΤΕΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗ η υποψήφια Βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη, ενώ το απόγευμα (18:30) θα συμμετάσχει σε ειδησεογραφική εκπομπή στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης.Σήμερα το βράδυ (22: 00) ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV με τον δημοσιογράφο Γ. Σαχίνη και συνομιλητές τον βουλευτή της ΝΔ Λ. Αυγενάκη και του ΚΙΝΑΛ Β. Κεγκέρογλου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook