Χανιά | «Περιμένοντας τον γιατρό»: Θεατρική παράσταση στην Κίσαμο

χανιά-περιμένοντας-τον-γιατρό-θεατ-1451475

Το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα «Πρόβα Τετραώρου» που τελεί υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου, παρουσιάζει την κωμωδία «Περιμένοντας τον γιατρό» του Λωρέντ Μπάφι. Πρόκειται για την 11η θεατρική παραγωγή της ομάδας που ξεκίνησε τις προσπάθειες της το 2010.

Η υπόθεση του έργου

Καθώς ένας διακεκριμένος παγκοσμίου φήμης ψυχίατρος καθυστερεί να φτάσει στο ιατρείο του, 6 ασθενείς που πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές συνωστίζονται στο σαλόνι αναμονής και αναγκάζονται να ανεχθούν ο ένας τον άλλο.

Οι συντελεστές

Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου και τους ρόλους υποδύονται οι: Λευτέρης Τριανταφυλλάκης, Σπύρος Παππάς, Κωστής Κυριτσάκης, Ουρανία Αργυροπούλου, Ευαγγελία Πατελάκη, Ινώ Γεωργακάκη, Μάντυ Βαρουχάκη, Χάρης Κοκολάκης, Αργυρώ Χαραλαμπάκη, Ίριδα Βεστάκη. Τα σκηνικά είναι του Θοδωρή Παρασκάκη, ενώ η επιμέλεια των φωτισμών είναι του Νίκου Μιχελιδάκη. Στις Κομμώσεις και το Μακιγιάζ οι: Μαρία Μουντάκη, Αγάπη Ανδρονικάκη, Μαρία Κώστογλου-Γιαννουδάκη.

Μέρες και ώρες παραστάσεων
Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου, ώρα 9:15 το βράδυ, στις 27, 28, 29, 31 Μαΐου και 1, 2 Ιουνίου.

Διάρκεια παράστασης 90΄

Τιμή εισιτηρίου 10€ και 5€ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση της βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 13 ετών (με απαραίτητη την γονική συναίνεση).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook