Έξαλλη Χανιώτισσα μητέρα με τον ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων – “Τα παιδιά τι θα τα κάνουμε;”

Την απογοήτευσή της για το δημόσιο σύστημα και τον ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων θέλησε να εκφράζει με επιστολή της στο zarpanews.gr, μια Χανιώτισσα μητέρα, με αφορμή το κλείσιμο για αύριο Παρασκευή του νέου βρεφονηπιακού σταθμού Νεροκούρου – Κουμπέ, λόγω εγκαινίων!

Η μητέρα στην επιστολή της αναφέρει:

Αύριο Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί από τον ΔΟΙΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων να πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για τα εγκαίνια στο νέο κτίριο του Α’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Νεροκούρου Κουμπέ. Ο αγιασμός σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα γίνει στις 6 το απόγευμα, ωστόσο αποφασίστηκε να μην φιλοξενήσει παιδιά ολόκληρη την ημέρα, λόγω των προετοιμασιών.

Και ιδού το ερώτημα:

Ρώτησε κανείς τους γονείς εάν μπορούν να λείψουν από την εργασία τους;

Ρώτησε κανείς εάν υπάρχουν συγγενείς, παππούδες – γιαγιάδες να κρατήσουν τα παιδιά;

Ρωτάει κανείς τους γονείς εάν έχουν να πληρώσουν 50 ευρώ για την φύλαξη του παιδιού τους; Γιατί το babysitting, για όσους γνωρίζουν, είναι ακριβό στα Χανιά. Από 6 ευρώ η ώρα και πάνω.

Είναι που και ο ΔΟΙΚΟΙΠΠ δέχεται παιδάκια με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, αλλά από ότι φαίνεται τελικά δεν λογαριάζει τους γονείς που ίσως έχουν οικονομική αδυναμία.

Ο σταθμός λειτουργεί εδώ και 2 μήνες. Γιατί να γίνουν τώρα τα εγκαίνια και μάλιστα την ώρα που τα Νεροκούρου πενθούν τον χαμό της 21χρονης Έμμας και έχουν ακυρωθεί όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις;

Ειλικρινά λυπάμαι και απογοητεύομαι για την αντιμετώπιση του δημόσιου συστήματος.

Μια Χανιώτισσα μητέρα

 

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ελληνικό δημόσιο!!!
  Όλα για τα χειροκρότημα!!!
  Και να λαβετε υπόψιν οτι το συγκεκριμένο κτίριο ήταν ετοιμο και δεν το λειτουργούσαν για χρόνια…
  Λυπάμαι πολύ…

 2. Σταματήστε βρε να είστε κλαψομοιριδες!
  Μια ζωή ανευχαριστητοι γραικυλοι!
  Πάντα κάτι μας φταίει και πάντα κάτι μας ενοχλεί! Ακόμα και το χαρούμενο γεγονός βρίσκουμε τον τρόπο να το μαυρίσουμε!

  ΥΓ : Εχω δει γονείς που λένε ότι είναι σε δυσκολη οικονομική κατάσταση αλλά το νύχι μανικιούρ ημιμόνιμο της μαμάς να είναι μέχρι πέρα και το φρύδι βερνικομενο αλά γερο Καραμανλής!
  Αυτά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ