Χανιά | Πέρα από εισιτήρια εκδηλώσεων – Βιβλία και άλλα είδη στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ | Video+Photos

χανιά-πέρα-από-εισιτήρια-εκδηλώσεων-1620291

Ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί πλέον η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν πια, εκτός από εισιτήρια εκδηλώσεων, και βιβλία, εκτυπώσεις, εικόνες και ψηφιακά είδη, τα οποία και θα παραλαμβάνει κατ΄ οίκον.

Το κατάστημα λειτουργεί στον σύνδεσμο https://shop.chania-culture.gr/ και την Τετάρτη στο ΚΑΜ πραγματοποιήθηκε μια σύντομη παρουσίασή του.»Η ιστοσελίδα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, η πολιτιστική πλατφόρμα του δήμου Χανίων, πρόσφατα βραβεύτηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό, ως πλατφόρμα που υποστηρίζει ηλεκτρονικές κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων για τους πολιτιστικούς χώρους της πόλης.

Πλέον, αναβαθμίζεται περισσότερο και λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα που η ΚΕΠΠΕΔΗΧ, η Δημοτική Πινακοθήκη και το ΚΑΜ παρέχουν και θα συνεχίσουν να προσθέτουν στη σελίδα. Μέσα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα οποιοσδήποτε μπορεί να πλοηγηθεί και να παραγγείλει βιβλία, εκδόσεις και ψηφιακά αντικείμενα και να τα λάβει σπίτι του, στην Ελλάδα και γιατί όχι, στον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης.

O Μανώλης Παπαδάκης, αντιπρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, τόνισε ότι η ιστοσελίδα έχει ήδη δικό της κοινό και θέλει να προχωρήσει και παρακάτω:

«Πριν έναν χρόνο βάλαμε στοίχημα με το chania-culture.gr να αγκαλιάσει ο κόσμος τις εκδηλώσεις στα Χανιά με έναν πιο εύκολο τρόπο. Έχουμε μισό εκατομμύριο προβολές της σελίδας μέσα σε έναν χρόνο και πάνω από 10 χιλιάδες κρατήσεις εισιτηρίων, αλλά και μια ενεργή βάση χρηστών περίπου 6.500 ανθρώπων. Τώρα το στοίχημα είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα, να αρχίσει ο κόσμος να βλέπει προϊόντα πολιτισμού από όλα τα νομικά πρόσωπα του δήμου και, γιατί όχι, να έρθουν Χανιώτες δημιουργοί και καλλιτέχνες να φέρουν τα προϊόντα τους και να γίνουμε η πύλη που θα τους συνδέει με το κοινό τους».

Τέλος, ο Ανδρέας Κατσομπενάκης από την εταιρία Νετ22 αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της σελίδας:

«Στόχος ήταν να γίνει μια εύχρηστη σελίδα για το κοινό, ώστε από οποιαδήποτε συσκευή να μπορεί να γίνει εύκολα κράτηση εισιτηρίων. Αυτά έρχονται σε κωδικό στο μαιλ του χρήστη και μπορεί να το σκανάρει στον χώρο της εκδήλωσης. Μετά την επιτυχία της πλατφόρμας αυτής, προχωρήσαμε στη δημιουργία του e-shop και πλέον η ΚΕΠΠΕΔΗΧ μπορεί να εμπορεύεται και να στέλνει τα προϊόντα της οπουδήποτε».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook