Χανιά | Πέντε ευρώ το… κεφάλι, ακατέβατα…

χανιά-πέντε-ευρώ-το-κεφάλι-ακατέβατ-1437076

Πέντε ευρώ το… κεφάλι, ακατέβατα και χωρίς ταξίμετρο. Αυτό φέρονται να ζήτησαν οδηγοί οχημάτων, διαμορφωμένων ως ταξί, από ομάδα τουριστών που πέρασαν το φαράγγι της Ίμπρου, για να τους μεταφέρουν πίσω στο σημείο όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους. Και δεν έκαναν… σκόντο, ούτε σε τρίχρονα παιδιά.

Το περιστατικό, σύμφωνα με έναν από τους επισκέπτες, σημειώθηκε την Τρίτη. Τέσσερις οικογένειες Πολωνών, συνολικά 18 άτομα, εκ των οποίων τα 10 ήταν ανήλικα παιδιά, πέρασαν το φαράγγι και θέλησαν να μισθώσουν τα διαμορφωμένα αυτά ως ταξί οχήματα για να πάνε πίσω.

Τα παιδιά τους ήταν ηλικίας από 3 ως 10 ετών και όλοι είχαν τον ίδιο προορισμό. Παρόλα αυτά, οι οδηγοί φέρονται να τους ζήτησαν πέντε ευρώ ανά άτομο.

Οι τουρίστες αποφάσισαν ότι δεν θέλουν τέτοια «εξυπηρέτηση» και ένας από αυτούς πήγε με τα πόδια να φέρει το δικό του αυτοκίνητο από εκεί που το είχε αφήσει, επέστρεψε με αυτό, πήρε τους άλλους οδηγούς της παρέας, τους πήγε στα δικά τους αυτοκίνητα και τελικά όλοι μαζί επέστρεψαν για να πάρουν τις οικογένειές τους και να φύγουν.

Παρεμπιπτόντως, οι τουρίστες προσπάθησαν να απευθυνθούν στις Αρχές, αλλά δεν βρήκαν κανέναν αρμόδιο…

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτό δεν είναι αντιμετώπιση απέναντι σε ανθρώπους που αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στα Χανιά.

Γιατί το να βλέπει κανείς νήπια και να μην έχει τη διάθεση ούτε να κάνει μια χειρονομία κατανόησης προς τον επισκέπτη και να θέλει να πληρώσουν και για τα τρίχρονα παιδάκια, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, δεν το έχει ξαναδεί πουθενά.

Καλό θα ήταν βέβαια, να μην το έβλεπε ούτε εδώ.

Θέλουμε και τουρισμό…

ΖΑΡΠ…

7 thoughts on “Χανιά | Πέντε ευρώ το… κεφάλι, ακατέβατα…

  1. 5 ευρώ το άτομο δηλ 20-30 το αυτοκίνητο ειναι τζάμπα για τόσα χιλιόμετρα ανηφόρα. Στη Πολωνία τα παιδιά μπαίνουν δωρεάν;; Αυτοί ήρθαν με δέκα παιδιά να μπαίνουν παντού τζαμπε;;; Αεροπλάνο βαπορι ταξι δωμάτιο….ο άλλος ανέβηκε πάλι τον ιμπρο χαχαχα!!!Κονομησαμε !!!!

  2. Και τι ειναι το ταξι ρε ζαρπα? Φιλανθρωπικο ιδρυμα? και λιγα τους πηρε… Δωσε και εσυ τζαμπα μπανερ αφου εισαι τοσο λαρτζ…

    1. Διαβασες καπου για ταξι ?
      »Αυτό φέρονται να ζήτησαν οδηγοί οχημάτων, διαμορφωμένων ως ταξί,»
      Μαθε να διαβαζεις

  3. Η τιμή μπορεί να είναι όση θέλει ο ταξιτζής, αρκεί το ταξί να είναι νόμιμο, όχι ο κάθε βοσκός από Κομιτάδες και Βρασκά να φορτώνει τουρίστες εκεί που βάζει τα έχνη του.

  4. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΚΑΙ ΙΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΕ ΕΚΕΙΑ ΣΤΟ ΖΑΡΠΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΦΑΚΙΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΟΥΝΕ ΤΣΙ ΤΟΥΡΙΣΤΟΥΣ????????
    ΙΝΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΡΕ ΝΑ ΚΛΕΦΤΟΥΝΕ ΤΣΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΦΑΚΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ???????
    ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ Η ΑΠΟΚΟΥΖΟΥΛΑΘΗΚΑΤΕ?????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook