Χανιά | Παύλος Πολάκης: Να μην ανοίξουν το δρόμο οι δασικοί χάρτες στη μείωση επιδοτήσεων στην Κτηνοτροφία και στην επέκταση των ΑΠΕ

χανιά-παύλος-πολάκης-να-μην-ανοίξουν-1182263

Τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν οι κτηνοτρόφοι στην Κρήτη, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας έθεσε, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Δασική Υπηρεσία Χανίων.

Ο κ. Πολάκης τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση του με τους εκπρόσωπους της υπηρεσίας ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό οι νέοι δασικοί χάρτες να προκαλέσουν μειώσεις σε ότι αφορά της επιδοτήσεις στην Κρήτη μέσω της κτηνοτροφίας, γεγονός που αν συμβεί θα σημαίνει καταστροφή μεγάλου μέρους του παραγωγικού ιστού του νησιού.

Επίσης ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο το ενδεχόμενο οι νέοι χάρτες να ανοίξουν το δρόμο για  περαιτέρω επέκτασης ΑΠΕ σε βουνοκορφές της Κρήτης.

Ο κ. Πολάκης είπε πως δεν πρέπει οι δασικοί χάρτες να ανοίξουν το δρόμο για να μειωθούν οι επιδοτήσεις στην Κρήτη για την κτηνοτροφία αλλά και για να επιπλέον εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Οι δηλώσεις του κ. Παύλου Πολάκη:

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Παύλος Πολάκης: Να μην ανοίξουν το δρόμο οι δασικοί χάρτες στη μείωση επιδοτήσεων στην Κτηνοτροφία και στην επέκταση των ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook