Χανιά | Πασχαλινά εδέσματα από τους ωφελούμενους της δομής Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. – Κ.Η.Φ.Η στο Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων

χανιά-πασχαλινά-εδέσματα-από-τους-ωφε-847141

Εκπρόσωποι του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας, ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγος, επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη, τη δομή Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. – Κ.Η.Φ.Η, για την παραλαβή των πασχαλινών εδεσμάτων, που ετοίμασαν οι ηλικιωμένοι για να προσφερθούν στους συνανθρώπους μας, που φιλοξενούνται στο Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου.

Η συγκεκριμένη δομή παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας σε ηλικιωμένα άτομα,που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Η υπεύθυνη της δομής, νοσηλεύτρια, Αργυρώ Δρουμπάκη, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για τις παροχές, που προσφέρουν στους ωφελούμενους.

Ακολούθησε ενημέρωση των ηλικιωμένων για το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων, τη λειτουργία του Καταφυγίου, τις προϋποθέσεις εισαγωγής αστέγων και τις παροχές.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, σε δήλωσή της ευχαριστεί τόσο τους υπευθύνους όσο και τους ωφελούμενους ηλικιωμένους της δομής για την προσπάθεια, την προσφορά και τη διάθεση του χρόνου τους, παρασκευάζοντας πασχαλινά εδέσματα για τους συνανθρώπους μας, που φιλοξενούνται στο Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook