Χανιά | Πάρτι κάνουν τα σκουπίδια στον Αποκόρωνα φέτος το καλοκαίρι | Photos

χανιά-πάρτι-κάνουν-τα-σκουπίδια-στον-α-897244

Κορεσμός από τουρισμό υπάρχει στα Χανιά, κάτι που μπορεί να δει κανείς με κάθε δυνατό τρόπο.

Από την μία παρατηρώντας τα καταστήματα και τον κόσμο που κυκλοφορεί, και από την άλλη ρίχνοντας μια ματιά στους κάδους σκουπιδιών που είναι… παραγεμισμένοι μέχρι πάνω!

Το σημείο είναι στους Αρμένους Αποκορώνου, όπου είτε κάποιοι είναι αργοί στο μάζεμα, είτε κάποιοι παράγουν… περισσότερα σκουπίδια από όσα αντέχει η περιοχή.

Διαλέγετε και παίρνετε…

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Πάρτι κάνουν τα σκουπίδια στον Αποκόρωνα φέτος το καλοκαίρι | Photos

  1. Δεν είναι μόνο η περιοχή στους Αρμένους – Είναι έτσι όλος ο δυτικός Αποκορωνας.
    Δεν ειναι μονο σήμερα – Είναι κάθε ημέρα !!!!!!!!!.
    Φαίνεται ότι κάποιοι οι άρχοντες του τόπου κοιμούνται όλοι !

  2. Ας επιληφθουν οι αρμοδιες υπηρεσίες του Δημου…..ειναι σοβαρο προβλημα εν μεσω τουριστικης περιόδου….όπως επισης σημαντικο προβλημα είναι κ η αστυνομευση μιας επαρχιας οπως του Αποκορωνα….ας σκεφτούν στο Δημοτικο συμβουλιο να ασκησουν πιεση για την επανιδρυση του Αστυνομικου Σταθμου Γεωργιουπολης καθως περιοχες οπως η Γεωργιουπολη ο Καβρος η Αλμυριδα η Πλακα του Κοκκινου Χωριου του Γαβαλοχωριου προσελκυουν μεγαλο αριθμο επισκεπτων-τουριστων από τον Μαη έως τον Οκτώβρη κ το ΑΤ Βρυσων δεν επαρκει να καλυψει μια τεραστια περιοχη με εντονη τουριστικη κίνηση!!!!!!!

  3. Είναι σοβαρό πρόβλημα να επιληφθει η Δημοτικη Αρχη του Αποκορωνα…..όπως ας σκεφτούν στο Δημοτικο Συμβουλιο να θεσουν το θεμα της ασκησης πιεσης για την επανιδρυση του Αστυνομικού Σταθμού Γεωργιουπολης καθώς δεν επαρκεί το ΑΤ Βρυσων σε μια περιοχή τεράστια όπως τον Αποκορωνα με χωρια ορεινα κ χωρια με εντονη τουριστικη κίνηση…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook