Χανιά | Παρθενικό ταξίδι για το πλοίο μεταφοράς μεταναστών από το λιμάνι της Σούδας – Αναχώρησαν πάνω από 117 άτομα | Video+Photos
Το παρθενικό του ταξίδι από τα Χανιά ξεκίνησε σήμερα το πλοίο μεταφοράς μεταναστών, το οποίο μίσθωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την αποσυμφόρηση των δομών της Κρήτης.
Την έναρξη των δρομολογίων είχε ανακοινώσει από τα Χανιά τον Ιούνιο ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Θάνος Πλεύρης (Δείτε εδώ), με στόχο να μην επιβαρυνθεί και το πλοίο της γραμμής που εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό επιβατών την τουριστική περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, σήμερα το μεσημέρι αναχώρησαν από το λιμάνι της Σούδας πάνω από 117 άτομα που έφτασαν μέσα από πέντε λεωφορεία από την Αγυιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.
Μικροί και μεγάλοι, γυναίκες, άνδρες και μικρά παιδιά επιβιβάστηκαν στο πλοίο για να προωθηθούν στη συνέχεια σε δομές φιλοξενίας της ηπειρωτικής Ελλάδας.
zarpanews.gr – Άννα Παπακωνσταντίνου
Κάμερα: Δημήτρης Ροζάκης






