Χανιά | Παρουσιάζεται το βιβλίο «Έρωτας εκ παραδρομής» στο «ΜΕΓΑΛο Ο»

χανιά-παρουσιάζεται-το-βιβλίο-έρωτα-904394

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Νάνσυ Γιοβάνογλου, παρουσιάζουν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου τη νέα της ποιητική συλλογή, με τίτλο «Έρωτας εκ παραδρομής», στον Πολυχώρο «ΜΕΓΑΛο Ο» (Γρ. Ε 69) στα Χανιά.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσει ο Δημήτρης Δαμασκηνός (Φιλόλογος-Συγγραφέας). Ποιήματα θα διαβάσει η Κατερίνα-Μαρία Φερβάγεν-Αποστολάκη (Φιλόλογος). Συντονίζει η Λίνα Γιοβάνογλου (Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας). Η Νάνσυ Γιοβάνογλου γεννήθηκε στα Χανιά το 1991. Σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ρέθυμνο), ενώ στη συνέχεια εξειδικεύτηκε πάνω στην ειδική αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες.

 

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, έχει αρθρογραφήσει σ’ ορισμένα sites (όπως pancreta, pillowfights), ενώ έχει αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε διάφορους πανελλαδικούς ποιητικούς διαγωνισμούς.

Η ενασχόλησή της με τη συγγραφή ποιημάτων ξεκίνησε σε ηλικία δεκαοχτώ χρονών κι η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Ατροφικές Συνειδήσεις» κυκλοφόρησε από τις Πρότυπες Εκδόσεις “Πηγή”, τον Αύγουστο του 2017.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook