Χανιά | Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πλατφόρμα του Μουσείου Μουσικών Κρήτης

χανιά-παρουσιάστηκε-η-ψηφιακή-πλατφό-1320613

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, έγινε η παρουσίαση του πρώτου μέρους της ψηφιακής πλατφόρμας του Μουσείου Μουσικών Κρήτης από τον μουσικό παραγωγό που έχει αναλάβει την υλοποίησή της κ. Γκολφίδη και την ομάδα του.

Κατά την εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Κισσάμου, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουσακιών, αναλύθηκαν οι υπηρεσίες στις οποίες θα έχουν πρόσβαση οι χρήστες της πλατφόρμας, ενώ τονίστηκαν η σπουδαιότητα και τα οφέλη που θα προκύψουν σε ότι αφορά όχι μόνο στη διάσωση και στη διάδοση της μουσικοχορευτικής μας παράδοσης αλλά και στην διαφύλαξη της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς γενικότερα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο βουλευτής Χανίων κ. Διγαλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής, θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της επαρχίας μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook