Χανιά | Παρουσίαση του βιβλίου «Μια στάση εδώ, μια στάση εκεί» του Βαγγέλη Κακατσάκη

χανιά-παρουσίαση-του-βιβλίου-μια-στά-348858

Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 6. 30 μ. μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου (Αντωνίου Γιάνναρη 2 Χανιά) το βιβλίο του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη «Μια στάση εδώ, μια στάση εκεί – Επιλογή από το 2017», που εκδόθηκε πρόσφατα από την εφημερίδα «Χανιώτικα νέα», με πρόλογο του ιδρυτή της Γιάννη Γαρεδάκη και έχει ήδη τύχει πολύ θερμής υποδοχής.

Για το βιβλίο, την παρουσίαση του οποίου διοργανώνουν η εφημερίδα και η Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης, θα μιλήσουν ο ο επ. καθηγητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Α. Π. Θεσσαλονίκης Αντώνης Σκαμνάκης και η φιλόλογος – ιστορικός Στέλλα Αλιγιζάκη, ενώ κείμενα του θα διαβάσει ο ηθοποιός – τ. καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης Μιχάλης Αεράκης.

Η εκδήλωση, την οποία θα συντονίζει ο διευθυντής της εφημερίδας «Χανιώτικα νέα» Παρασκευάς Ν. Περάκης, θα πλαισιώνεται μουσικά με τραγούδια από τον Χρίστο Κοτσαύτη, ενώ την ευθύνη της οπτικοποίησης του λόγου θα έχει η συγγραφέας – θεατρολόγος Αγγέλα Μάλμου.

Το βιβλίο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, περιλαμβάνει 67 δημοσιεύματα του συγγραφέα στη γνωστή στήλη του στην εφημερίδα, της οποίας είναι συνεργάτης από τα μέσα της δεκαετίας του 1970. Προμετωπίδα του η φράση του Παππού: “ Να αγαπάτε τον συνάνθρωπό σας, να συγχωρείτε τα λάθη του και να υπερασπίζεστε το δίκιο του, από το ψωμί, ως την ελευθερία και την ειρήνη του κόσμου.»

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου κατά την παρουσίαση θα διατεθούν για ανάγκες της Εκκλησιαστικής Σχολής και ότι το βιβλίο διατίθεται και για ανάγκες των Φιλόπτωχων Συσσιτίων Σπλάντζιας (από Φαρμακείο ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ, Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Χανιά).

One thought on “Χανιά | Παρουσίαση του βιβλίου «Μια στάση εδώ, μια στάση εκεί» του Βαγγέλη Κακατσάκη

  1. ρε παιδια; αυτη δεν ειναι η σταση λεωφορειων -και τρολευ- στην Σταδιου και Κολοκοτρωνη εξω απο την Παλια Βουλη; Τι σχεση εχει με τα Χανια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook