Χανιά | Παρουσίαση Μελέτης «Δημιουργία Εκθετηρίου Συλλογών Λαογραφίας και Εξέλιξης της Τεχνολογίας στην Πρώην Γαλλική Σχολή»

χανιά-παρουσίαση-μελέτης-δημιουργί-953003

Το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει Εκδήλωση Παρουσίασης της Μελέτης για την Δημιουργία Εκθετηρίου Συλλογών Λαογραφίας και Εξέλιξης της Τεχνολογίας στο Κτίριο της Πρώην Γαλλικής Σχολής που θα πραγματοποιηθεί

την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος» στο Kτίριο Διοικητικών και Επιστημονικών Υπηρεσιών του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», Πλατεία Έλενας Βενιζέλου, Χαλέπα Χανίων.

Κεντρική ομιλήτρια είναι η κα Δέσποινα Τσάφου, Αρχιτέκτων Μηχανικός, εκπρόσωπος του μελετητικού γραφείου Σύνθεση και Έρευνα ΕΠΕ που εκπόνησε τη μελέτη.

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Παρουσίαση Μελέτης «Δημιουργία Εκθετηρίου Συλλογών Λαογραφίας και Εξέλιξης της Τεχνολογίας στην Πρώην Γαλλική Σχολή»

  1. Ας αποτελεσει αυτή η εκδηλωση την απαρχη της δημιουργίας ενός επισημου Λαογραφικου Μουσειου στη πολη των Χανίων στο κτίριο της Γαλλικης Σχολης στη Χαλεπα!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook