Χανιά | Παρουσία Χαρδαλιά το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου | Photos+Video

χανιά-παρουσία-χαρδαλιά-το-ετήσιο-πολ-1408061

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στους Τάφους των Βενιζέλων, το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά.

«Η διορατικότητα, ο μεταρρυθμιστικός λόγος και λογική και ο πραγματισμός του Ελευθέριου Βενιζέλου, δεν αποτελεί μόνο παρακαταθήκη, αποτελεί εφαλτήριο δείχνει τον δρόμο για όλα όσα πρέπει να αποφασίσουμε και να συνεχίσουμε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες» δήλωσε ο Υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι στην Κρήτη, στα Χανιά για το μνημόσυνο του Ελευθέριου Βενιζέλου. Η παρουσία μου εδώ είναι ως ένδειξη τιμής για τους αγώνες του Ελευθέριου Βενιζέλου. Αγώνες οι οποίοι οδήγησαν στην αναγέννηση της Ελλάδος, σε όλους τους τομείς.

Αυτό που έχει σημασία είναι σε αυτές τις τελετές να παίρνουμε διδάγματα» επεσήμανε ο τέως υπουργός εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Πριν από το μνημόσυνο θα τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Παρουσία Χαρδαλιά το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου | Photos+Video

  1. Αν αφαιρέσεις τους βρακοφόρου και τους φαντάρους όλοι οι άλλοι ανεξερετως είναι ανθελληνικά σούργελα και πολιτικά σκουπίδια που η παρουσια τους και οι θεατρινισμοί για τον νεκρό είναι η δικαιολογία αυτοπροβολής, ψηφοθηρίας και βέβαια στομαχικής αγαλιασης στη λέσχη αξιωματικών ! Τα αισθήματα τους, η ιδεολογική συγγένεια και ο σεβασμός τους για το νεκρό θα αντιπρωσοπεύταν πολύ πιο αληθινά αν κατουρούσαν στον τάφο του! !
    Φτυσιμο και μαύρο στις εκλογές για ολους αυτους τους πραγματικούς εχθρούς της Ελλάδας ! ΛΑΕ ξύπνα για να επιβιώσεις, δες τους ένα ένα και ψάξε να μαθεις και να βρεις ένα, μόνο ένα τόσο δα πραγματακι που έχουν κάνει για το καλό της Ελλάδας, για εσένα η τα παιδιά σου ! Ένα μονάχα ! Όσο μικρό και ναναι ! Οι λαοί που ευημερούν σήμερα είναι οι λαοί πολίτες, εμείς είμαστε ( από δίκη μας ηλιθιότητα ) ο λαός ψηφοφόρων ! Σταμάτα να ψηφίζεις με κομματικές παρωπίδες, ψήφισε για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών εστω και μια φορά και θα δεις τη διαφορά !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook