Χανιά | Πάρκινγκ, όπως λέμε… Πάρκο – Δείτε που άφησαν τα αυτοκίνητά τους | Photo

Πόσες και πόσες φορές δεν έχει ακουστεί για κάποιον που δυσκολεύεται να παρκάρει “καλά ρε φίλε, θες ολόκληρο… πάρκο για να παρκάρεις…”;

Ε λοιπόν οι γαϊδουρίστες των Χανίων, φαίνεται πως δυσκολεύτηκαν πέραν του δέοντος να βρουν κάποια θέση  να χωρέσουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά τελικά βρήκαν το… πάρκο που έψαχναν.

Ο λόγος φυσικά για τους δύο συμπολίτες μας που όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr πάρκαραν τα οχήματά τους σαν… κύριοι μέσα στο εσωτερικό του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας, χωρίς να νοιάζονται αν κλείνουν το χώρο σε συνανθρώπους μας με άτομα κίνησης η όρασης ή σε μητέρες με καρότσια και παιδιά, που αναζητούν στο πάρκο μια ανάσα χαλάρωσης και αναψυχής.

Την επόμενη φορά λοιπόν, που δεν θα βρίσκουν που να αφήσουν τα αμάξια τους, ας αναζητήσουν οι δύο αυτοί απαράδεκτοι Χανιώτες μία θέση μέσα σε κάποιο… γήπεδο, αφού το αντίστοιχο… Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πέφτει μακριά από την Κρήτη.

Αλήθεια, ουδείς υπάρχει να τιμωρήσει όλους αυτούς που αμαυρώνουν ξεδιάντροπα την εικόνα της πόλης μας και προσβάλλουν την αισθητική μας; Νισάφι πια…

zarpanews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ