Χανιά | Παρκάρισμα για πολλές… κλήσεις – Το άφησε «χύμα» στην Ελ. Βενιζέλου κι έφυγε | Photos

χανιά-παρκάρισμα-για-πολλές-κλήσεις-906914

Μάρτυρες ενός ακόμη… απίστευτου παρκαρίσματος έγιναν οι πολίτες των Χανίων το πρωί της Δευτέρας στην «καρδιά» της πόλης.

Ένα παρκάρισμα, που σε κάποια άλλη πόλη της Ευρώπης, θα σήμαινε πιθανότατα ότι ο οδηγός αντιμετώπισε ξαφνικά κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ανάγκασε να σταθμεύσει το όχημα του κατ ‘αυτόν τον τρόπο.

Στην ίδια ευρωπαϊκή πόλη, ο οδηγός, θα «έτρωγε» όμως και ένα τσουχτερό» πρόστιμο, αφού πέρα από το γεγονός ότι έχει παρατήσει το όχημά του ανάμεσα στα κολωνάκια απαγόρευσης στάθμευσης, έχει «γράψει», κανονικά και με το… νόμο, το άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ. Στην παράγραφο 2 του εν λόγω άρθρου αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση «σε διαβάσεις πεζών ή ποδηλατιστών και σε απόσταση μικρότερη από πέντε (5) μέτρα από αυτές».

Ωστόσο, επειδή ο δικός μας «γαϊδουρίστας» ξέρει πως είναι στα Χανιά και οι αστυνομικοί έλεγχοι μοιάζουν με είδος υπό… εξαφάνιση, άφησε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr το αμάξι του «χύμα» στην Ελευθερίου Βενιζέλου, με ανοιχτά παράθυρα και πετάχτηκε να κάνει τη… δουλίτσα ή τα ψώνια του.

Αδιαφορώντας προκλητικά για το αν δυσκολεύει την διέλευση των πεζών, ατόμων με προβλήματα, κίνησης ή όρασης, μανάδων με καροτσάκια, παιδιών, ηλικιωμένων ή αν περιορίζει την ορατότητα των άλλων οδηγών, αυξάνοντας τον κίνδυνο να μην αντιληφθούν εγκαίρως τους πεζούς, που προσπαθούν να διασχίσουν το δρόμο και να σημειωθεί κάποιο τροχαίο.

Αλλά είπαμε, στα Χανιά είμαστε… Στην πόλη, που δυστυχώς καθημερινά τα τροχαία, τείνουν να προσεγγίσουν σε νούμερα, τα παράνομα παρκαρίσματα.

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook