Χανιά | Παρέμβαση για τον σχεδιασμό έργων στο Κολυμβάρι

χανιά-παρέμβαση-για-τον-σχεδιασμό-έργ-274420

Η Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Πλατανιά αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πλατανιά, κ. Αντώνη Φραγκονικολάκη και αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι στο Κολυμβάρι. Τα θέματα συζήτησης αφορούν και τον Δήμαρχο Πλατανιά,  κ. Γιάννη Μαλανδράκη.

Πιο αναλυτικά, τα αιτήματά τους παρακάτω:

«Κύριε Πρόεδρε,

Πριν από λίγες ημέρες επισκεφθήκαμε, ως «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά», το Κολυμβάρι, όπου είχαμε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής, στη διάρκεια της οποίας συζητήσαμε διεξοδικά διάφορα θέματα που απασχολούν έντονα την τοπική κοινωνία.

Τα κυριότερα από αυτά ήταν η ολοκλήρωση των εργασιών στο λιμάνι του Κολυμβαρίου, η επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή ακόμα τεσσάρων κυματοθραυστών, παρέμβαση που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της διάβρωσης της παραλίας, καθώς φυσικά και η απαλλοτρίωση της οικίας Ροκάκη, που θα δώσει πραγματικά «οξυγόνο» και ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Με δεδομένη την ιδιαίτερη σημασία των συγκεκριμένων θεμάτων και τη βαρύτητα που έχουν για την τοπική κοινωνία του Κολυμβαρίου, σας ζητάμε να εντάξετε στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά τα εξής δύο θέματα:

1. Ενημέρωση για τα υπό εκτέλεση και τα υπό σχεδιασμό έργα στο λιμάνι Κολυμβαρίου.

2. Απαλλοτρίωση οικίας Ροκάκη.

Παράλληλα, ζητάμε από ‘δω και στο εξής οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά να γίνονται με φυσική παρουσία, καθώς υπάρχει αυτή η δυνατότητα, υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, την οποία, όπως πιθανότατα γνωρίζετε, θα αξιοποιήσει και το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, γεγονός που ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες.

Με εκτίμηση,

Για τη «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά»

Δημήτρης Ανθούσης, Αλεξία Κουμάκη, Στυλιανός Μαριανάκης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook