Χανιά | Παρεμβάσεις στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και της Μοναχής Ελιάς

χανιά-παρεμβάσεις-στο-γήπεδο-των-αγίω-912115

Υπογραφή σύμβασης εκπόνησης μελετών με τίτλους “Ανακατασκευή Γηπέδου Αγ.

Αποστόλων” και “Ανακατασκευή Συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδων ποδοσφαίρου

Μοναχής Ελιάς”

Υπεγράφησαν το προηγούμενο διάστημα, από τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, παρόντων και των Αντιδημάρχων Σταύρου Φιωτάκη και Γιώργου Ξανθουδάκη οι συμβάσεις εκπόνησης μελετών με τίτλους “Ανακατασκευή Γηπέδου Αγ. Αποστόλων” και “Ανακατασκευή Συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδων ποδοσφαίρου Μοναχής Ελιάς”, προϋπολογισμού 371.000 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αναθεώρηση και 570.000 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αναθεώρηση, αντίστοιχα. Φορέας είναι ο Δήμος Χανίων και ο αριθμός μελέτης σε ό,τι αφορά το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων είναι 43/2019 και σε ό,τι αφορά τη Μοναχή Ελιά 42/2019.

Αντικείμενο μελέτης γηπέδου Αγ. Αποστόλων:

Αφορά την καθαίρεση, την προμήθεια και εγκατάσταση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στον αθλητικό χώρο της Δ.Κ. Κυδωνίας (γήπεδο Αγ. Αποστόλων), που λόγω παλαιότητας χρήζει άμεσης αντικατάστασης.

Αντικείμενο μελέτης γηπέδου Μοναχής Ελιάς:

Αφορά την καθαίρεση, την προμήθεια και εγκατάσταση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στον αθλητικό χώρο της Δ.Κ. Βαμβακόπουλου, που λόγω παλαιότητας χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Η ανακατασκευή χλοοτάπητα αφορά τρία γήπεδα στον αθλητικό χώρο της Μοναχής Ελιάς. Οι μελέτες έχουν ήδη παρουσιαστεί σε αθλητικούς συλλόγους που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα γήπεδα και σε αθλητικούς φορείς.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook